Hoog tijd voor een nieuw lijstje favorieten! De laatste is van april (wat gaat de tijd toch hard) en nu juni inmiddels ook alweer een paar dagen oud is, vond ik dat het er maar weer eens van moest komen om een lijstje met onder meer mijn favorieten van de afgelopen tijd op te stellen.

Gedragen

Shirts met korte mouwen! Eindelijk kan het weer. O, wat heb ik daar naar uitgekeken. Ik ben heel erg verknocht aan mijn verzameling sweaters, maar draag toch het liefst van alles gewoon een shirtje met korte mouwen. Waar sommige mensen de slippers al uit de kast trekken wanneer het kwik maar net boven de 15 graden uit komt, heb ik dat dus met T-shirts.

Verder draag ik vandaag (32 graden, halleluja!) een nieuw jurkje van H&M wat ik al een tijdje in de kast heb liggen en waar ik heel blij mee ben. Leuk om te vertellen is dat ik een tijd geleden een jurkje in exact hetzelfde model bij Zalando had besteld.

Ik hoopte zó dat het wat zou zijn, maar het was erg stugge stof en dat vond ik niet mooie vallen. Nu ik voor het astronomische bedrag van € 9.95 een jurkje in hetzelfde model zag bij H&M, was de keus dus snel gemaakt. Ik heb ‘m uiteindelijk nog in een maat kleiner moeten bestellen, maar die zit perfect, ik vind ‘m super!

Zwarte zomerjurk van H&M

Gegeten

Véél fruit! Je had waarschijnlijk verwacht dat hier Turkse pizza zou staan, maar daar ben ik een beetje mee gaan minderen. Niet omdat het ongezond is (juist niet, ook al doet de naam pizza dat wel vermoeden), maar omdat het op een gegeven moment toch wel in de papieren gaat lopen als ik twee of drie keer per week Turkse pizza eet en ik kan prima zelf koken en vind dat ook steeds leuker, vooral als het een gerecht is waar ik achteraf mooie foto’s van kan maken. 🙂

Qua fruit zijn er hier de laatste tijd kilo’s aardbeien doorheen gegaan, plus mango’s, frambozen, ananassen en druiven. Heerlijk! Ook om smoothies van te maken. Verder eet ik best gevarieerd, met zo nu en dan een uitstapje buitenshuis.

Zo heb ik gister nog op een terras in het zonnetje geluncht met m’n moeder die was overgevaren naar de stad. We aten wraps met biefstukreepjes, champignons en groenten met een licht pittig sausje. Ik heb m’n bord nog net niet opgegeten…

Lekkere lunch

Gedaan

Wat heb ik gedaan de afgelopen maand. Nou, diverse ziekenhuis bezoekjes, natuurlijk, maar ook veel leuke dingen zoals lekker uit eten, fietsen, wandelingen, onverwachtse bezoekjes, naar de kapper en Loods5.

Verkeer regelen voor de Avondvierdaagse in Woudrichem, diverse keren naar de ijssalon en Istanbul. Op bezoek bij oma en bij m’n moeder (met de pont en met de fiets), op de motor en naar een manege, in de Biesbosch en naar de Havendag.

Gedroomd

Nou… Er is iets raars aan de hand, want ik droom de laatste tijd opvallend vaak over een bepaald persoon die ik eigenlijk maar knap irritant vind. Of moet ik zeggen knap en irritant. Zelfs over R. droomde ik nooit zo vaak achter elkaar en zo’n flapdrol krijgt dat dan wel voor elkaar.

Nou ja, het zijn maar dromen zal ik maar denken. Ik moet er toch wel een beetje om lachen. Verder droom ik überhaupt niet veel bijzonders, ik slaap te vast denk ik, of ik lig gewoon te laat op bed…

Gelezen

Erg weinig! Ik zit momenteel blijkbaar in zo’n periode dat ik vanaf het moment dat ik uit m’n bed rol tot aan het moment dat ik er weer in spring, met van alles en nog wat bezig ben, maar lezen komt er niet van. Ik had pas wel een boek over mindfulness bij de bieb geleend, op aanraden van mijn therapeut, maar dat vond ik veel te zweverig. Het heette De kracht van het nu en ik had er veel van verwacht, maar het bleek dus écht niets voor mij te zijn.

Gekocht

Gisteravond heb ik tijdens de koopavond een leuk blauw hemdje met sterrenprint gekocht bij Pand 50 in Gorinchem. Verder kocht ik ‘s middags twee zonnebloemen in schattige gele potjes (één voor mezelf en één voor m’n moeder) en bedacht ik me gisteravond dat ik al zo’n twee maanden niets meer bij H&M besteld heb, wat vrij uniek is voor mijn doen. 😀

Ook kocht ik wat spulletjes die ik gebruik voor fotografieprojectjes, een heerlijke hand/face/body crème van HEMA en mijn meest favoriete aankoop: Een houder voor m’n telefoon voor op de fiets van ToPeak.

topeak-ridecase

Gewenst

Ik heb eigenlijk niet zoveel te wensen, ik ben een tevreden mens. Al wens ik natuurlijk wel dat ik mijn ziektevrees nog verder kan overwinnen, zo niet helemaal. Ik ben al een eind, maar nog niet zo ver als ik graag zou willen.

Qua materiële zaken heb ik niet echt wensen op het moment. De aankoop die ik een jaar voor me uit heb geschoven en uiteindelijk vorige week toch heb gedaan (de RideCase) kan nu dus van m’n imaginaire wishlist en er zijn geen grote, dure dingen die ik graag aan mijn collectie toe zou willen voegen op het moment.

Geluisterd

Zoals ik volgens mij in de laatste Loving Lately al schreef, luister ik de laatste tijd vaak naar het Turkse radiostation Joy FM. Waar geen Turkse muziek gedraaid wordt, maar gewoon Engelstalige liedjes. Veel aparte versies of covers van songs waarvan je denkt: “Die heb ik lang niet gehoord!” Zo ontdek je ook nog wel eens wat leuks. Een huidige favoriet is deze.

Geliefd

smoothie aardbei / ananas / citroen ♡ zonnig weer ♡ mijn terras ♡ bloemen fotograferen ♡ de nieuwe headers voor m’n blog ♡ mijn haarkleur! ♡ goede uitslag van de operatie ♡ Tony’s coffee crunch chocolade ♡ margrieten ♡ witte druiven ♡ Eetcafé de Beren ♡ motorrijden door de Alblasserwaard ♡ torenklimmen in Woudrichem ♡ citroenwater