Ik wilde aanvankelijk de resultaten van mijn recentelijke DIY projectje op mijn blog vermelden, maar dan zouden er twee kleding-gerelateerde items achter elkaar gepubliceerd worden en zoals je weet houd ik van afwisseling, dus gooi ik er eerst nog een Photo of the Day tussendoor, die bij uitzondering nu eens niet op dinsdag, maar op vrijdag verschijnt.

Deze prachtige roze met paarse Fuchsia fotografeerde ik een tijdje geleden bij m’n moeder in de achtertuin. Waar ik thuis inmiddels niet continue meer de drang heb om van alle planten in mijn tuin foto’s te maken, heb ik dat nog wel als ik ergens op bezoek ben. Zodra ik bijvoorbeeld bij m’n moeder of oma ben, moet er steevast een rondje door het huis en de tuin gedaan worden, op zoek naar de mooiste bloemen om vast te leggen!

Wat vind jij van deze close-up?

150530-fuchsia-03