Onlangs heb ik mijn kledingkast flink uitgemest, het één en ander op Marktplaats geparkeerd en ook weer wat spulletjes verkocht, dus hoog tijd om de stad eens onveilig te maken op zoek naar de beste sale koopjes! Ik kocht wat leuke dingen in de stad en bestelde vier items bij Zalando voor de twee waardebonnen die ik nog had liggen. Dat is helemaal leuk shoppen!

Om te beginnen m’n aankopen uit de stad. Bij praktisch elke winkel waar ik voorbij liep, stond er in grote letters sale op de ramen en ja, daar ben ik best gevoelig voor! Zeker als de prijzen een héél stuk lager liggen dan normaal. Bij V&D scoorde ik de effen zwarte off-shoulder top van Jane Norman. Een merk wat ik normaal te duur vind, maar een topje voor € 9 is dus echt geen geld! Hij staat erg leuk op bijvoorbeeld een wijde maxirok.

Bij Vero Moda slaagde ik voor het rode shirt met lederlook borstzakje. Het shirt heeft zwarte biezen op de mouwen, wat op de foto niet echt zichtbaar is. Verder liep ik sinds lange tijd weer eens binnen bij Cool Cat en scoorde deze grijze top met print en franjes aan de mouwen, in de vorm van dunne metalen kettinkjes. Apart!

Het felrode shirt met lange mouwen vond ik ook gelijk leuk, echt een knalkleur! Het oogt lekker sportief door de opdruk en heeft in de hals een ingezet stuk van mesh, wat ik overigens pas zag toen ik het shirt in de paskamer aantrok. Op de foto kun je het ook niet heel goed zien, het is vrij subtiel. Net even anders. Daar hou ik van.

Ik wilde al zo lang een rode tas en het was me nog altijd niet gelukt er één te vinden. Zo moeilijk kan dat niet zijn, zou je toch denken. Wel als je kieskeurig bent en de meeste tassen überhaupt niet mooi vindt. Sowieso is een zwarte tas ook een stuk makkelijker om te kopen dan een rode, omdat ik vaak de tint niet mooi vind.

Deze beauty liep ik zaterdag vrij letterlijk tegenaan. Het was braderie in de stad en ondanks dat ik nooit zo’n interesse heb om kleding of accessoires op een markt te kopen, had ik dit mooie rode exemplaar wel gelijk in de smiezen. Hij bleek van echt suède en omdat de markt al op zijn eind liep, mocht ik ‘m nu voor € 15 hebben. Say what? Voor een echt leren tasje? Het is een heel mooie helderrode kleur en ik vind de franjes zo leuk!

De grijze top met franjes kwam ik tegen in een outfitpost op de blog van Kelly en ik was er gelijk weg van! Er stond een linkje bij waar ie te koop was en de prijs viel mee, dus besteld. Helaas was er alleen nog maar een L beschikbaar terwijl ik meestal M draag van shirtjes, maar ik vind het juist wel prettig als het niet echt strak zit en overdreven wijd is ie ook niet. Ik vind ‘m super!

Het Aztec print heuptasje komt uit de sale van The Sting. Zo’n tasje is handig voor op de fiets. Ik heb regelmatig een rugzakje mee onderweg, maar vind dat niet altijd prettig. Als ik gewoon alleen maar m’n portemonnee, telefoon en sleutels nodig heb, vind ik het sowieso niet echt nodig daar een veel grotere tas voor mee te nemen. Dit is net een leuk formaat!

Tot slot de items die ik bij Zalando bestelde. Ik had wat openstaan van tegoedbonnen en had nu eindelijk eens zin om op m’n gemak rond te kijken wat voor leuks ik daar eens van zou bestellen. De sport is dan natuurlijk om het zo uit te kienen dat ik zo min mogelijk of helemaal niets hoef bij te betalen en dat is goed gelukt!

Ik ben al lang op zoek naar een rood jurkje, maar tot nu toe zonder succes. Een kledingstuk moet bij mij aan een waslijst van eisen voldoen en veel komt gewoon niet door de keuring heen, vooral niet als het rood is, want als de tint niet perfect is, hoef ik het niet. Ik heb mijn pijlen nu gericht op dit leuke jurkje van Dorothy Perkins. De kleur ziet er op de foto in elk geval perfect uit en het model ook. Even afwachten!

De laarzen zijn van Even&Odd en vind ik erg mooi met de rits. Ik heb eerder zoiets model gehad, maar die waren zó versleten dat de schoenmaker me verbood er nog langer op te blijven lopen. Deze stoere laarzen waren er warempel in mijn maat en ik hoop dat ze in het echt ook zo leuk zijn en, niet onbelangrijk, goed zitten!

Het rugzakje is eveneens van Even&Odd en ik vind ‘m zo leuk! Hij is van stof en lijkt me makkelijk in gebruik. Ik heb een paar rugzakjes en ondanks dat je je spullen er misschien wat minder snel uitgevist hebt dan bij een gewone schoudertas, gebruik ik ze toch graag. Sowieso ook omdat ik met een schoudertas vrij snel een zere nek krijg. Bij een rugtas heb ik daar nooit last van omdat het gewicht over twee schouders verdeeld wordt.

Tot slot een donkergrijs shirt van Nike. Helaas was ie alleen nog in XL te bestellen, dus de kans is aanwezig dat hij echt enorm oversized valt. Ik hou van wijd, maar het moet ook weer geen tent worden. Ik hoop dat het meevalt, want ik vind deze zo gaaf! Ik wil al langer een soortgelijk shirt van Nike en dit is precies wat ik leuk vind! Alle items komen trouwens uit de sale,

Heb jij onlangs nog iets leuks geshopt?