“Ik ga er geen gewoonte van maken om de Weekly Snaps op maandag te publiceren,” Schreef ik vorige week nog. Nou, het begint er toch aardig op te lijken, is het niet? Excuus deze keer is dat ik zo’n bomvol weekend heb gehad, dat ik simpelweg geen tijd heb gehad om te bloggen. Goed teken, dat dan weer wel, al is het iets minder bevorderlijk voor m’n blog!

Behalve dat ik het meest geweldige weekend van 2015 tot nu toe heb gehad, was mijn week voor de rest ook heel prima. Kernwoorden voor de afgelopen zeven dagen zijn onder meer mooi weer, hangmat, kajakken, smoothies (heul veul smoothies), geverfde wimpers, leuke muziek, klussen, Lingebos en onverwachtse bezoekjes. Overigens niet in chronologische volgorde!

maandag 1 juni

Maandag heb ik ‘s morgens gewandeld met Bas, waarbij ik de kajaks in de Lingehaven op de foto zette, Verder wat in huis gerommeld, boodschapjes gedaan, een Turkse pizza gegeten bij Istanbul en rond zeven uur ‘s avonds ben ik met Bas naar het Lingebos gefietst om lekker te wandelen.

We zijn deze keer ook via de stapstenen het water overgestoken, wat ik eerder nooit durfde. Het was alsnog een beetje eng omdat de stenen ongelijk en ook van verschillende hoogtes zijn en dat vrij lastig is als je geen diepte ziet, maar het is gelukt zonder een nat pak te halen!

woensdag 3 juni

Dinsdag weinig bijzonders gedaan en ook geen vermeldenswaardige foto’s. Woensdag weer aan de wandel. Ik zette de Heilige Geestkapel weer eens op de foto en Bas die al voor de derde keer erg nodig wilde snuffelen aan een mat met VIP erop. Hij voelde zich zeker aangesproken!

‘s Middags kwam oma onverwachts op bezoek met een vriendin (zelf is ze niet zo mobiel meer), ik wandelde nogmaals een eind met Bas, waarbij ik het sfeervolle plaatje aan de stadswal vastlegde en ‘s avonds kreeg ik nogmaals bezoek, wat erg gezellig was. Prima dagje gehad zo!

donderdag 4 juni

M’n moeder belde of ik zin had om op een terrasje op de Grote Markt te lunchen. We bestelden wraps met biefstuk-reepjes en groenten met een lekker sausje en nacho-chips erbij, smullen! Ik kocht twee mooie zonnebloemen (één voor m’n moeder en één voor mezelf) en zag later dat mijn Clematis eindelijk in bloei stond!

‘s Middags sprong ik op de fiets voor een ritje, met smoothie-stop bij de ijssalon in Woudrichem. Heerlijk! Eenmaal thuis had ik het flink warm en een bijbehorend rood hoofd. :-) ‘s Avonds nog uitgebreid gewandeld met Bas, waarbij ik de watertoren, het leuke katje en de zonsondergang boven het water op de foto zette.

vrijdag 5 juni

Bloedheet was het vrijdag, een ander woord had ik er niet voor. Ondanks dat ik het jaren geleden nog Spaans benauwd kreeg van zulk weer, kan ik het nu prima hebben. Niet al te druk maken, lekker in m’n hangmatje bivakkeren, prima uit te houden! Ik dronk veel smoothies en Ayran, las een boek en kocht nieuwe sandaaltjes met fringe, die ik echt superleuk vind!

zaterdag 6 juni

Om 12 uur had ik een afspraak in Sleeuwijk, bij de beautysalon (Skin Cura) van m’n achternichtje, waar ik een tijdje geleden ook iets over schreef. Ik liet mijn wmipers opnieuw verven en heb deze keer achteraf geen last van branderige ogen gehad. Daarna deed ik snel wat boodschapjes en vervolgens belde m’n moeder of we ‘s middags het jute tegen de schutting zouden schroeven.

Molly heeft zichzelf vorig jaar en paar keer tussen de spijlen van de schutting door gewurmd en dat kan nu niet meer. Voor mij een rustiger gevoel. Het resultaat is niet alleen praktisch maar ook moo! Vervolgens snel eten en me klaarmaken voor een avondje feesttent in Nieuwendijk met Martin, voor een optreden van Liptease, waar ik ook nog een blogpost over ga schrijven. Het was superleuk en vervolgens bracht Martin me achterop de fiets naar huis.

zondag 7 juni

Zondag kwam een goede vriend op bezoek, met wie ik een middag ging kajakken op de Linge. Ik heb als kind diverse keren gekanood en hij had jaren geleden één keer in een kajak gezeten, dus het was voor ons allebei redelijk nieuw.

Toch ging het perfect, na wat gespetter in het begin, kregen we al snel de slag te pakken en schoten we soepeltjes door het water. Was echt superleuk en ik ga hier nog een aparte blogpost aan wijden, vandaar hier maar één foto. De Metallica-top is van H&M en had ik die dag voor het eerst aan. Lekker hemdje!