Eindelijk weer een Weekly Snaps op zondag. Dat is lang geleden! Ik ben er nu zelfs zaterdagavond al aan deze blogpost begonnen, omdat ik in zo’n lekkere workflow zat. Dat kon gewoon niet meer mis gaan. Van afgelopen week overigens voor mijn doen weinig foto’s, omdat ik vele uren achter de schermen aan m’n blog heb gewerkt. Daarover morgen meer!

maandag 15 juni

De enige dag waarop ik wat meer foto’s heb gemaakt. ‘s Morgens struinde ik met Bas onderlangs de stadswal. Ik wist dat daar een paadje liep, maar was er in al die jaren dat ik in Gorkum woon, nog nooit eerder geweest.

Echt een lekker paadje was het niet, met tal van distels, brandnetels en zelfs de niet ongevaarlijke Berenklauw. Maar het was ook wel gaaf, ik hou wel van een beetje struinen! We zijn nu ook eens bij de restanten van de ondergrondse gang geweest, die heel wat jaren geleden is blootgelegd. Ik vind zulke dingen altijd wel iets hebben.

Later at ik in het zonnetje een bakje mango in mijn hangmat en ‘s avonds gingen we weer op pad en fietste ik met Bas naar het Lingebos om daar ook nog een lekker eind te lopen. Daar maakte ik ook een aantal foto’s en de A15 legde ik op de terugweg vast. Best mooi licht zo!

dinsdag 16 juni

Ik postte deze foto op Twitter met de tekst “Bijzonder uitzicht”. Vervolgens reageerde PostNL met de tekst “Als de bestuurder er ook nog leuk uitziet, kan jouw dag vast niet meer stuk!” Blijkbaar ben ik berucht. Ester en haar postbezorgers… Later zette ik Bas op de foto met een roze slinger, die ik een tijdje geleden ergens gevonden had, dat beest vindt ook alles best. Op de laatste foto bracht ik een zware vuilniszak weg met de steekkar, mijn kleding paste er goed bij!

Bijzonder uitzicht

Bas met een roze slinger

Alles in het rood!

woensdag 17 juni

Mooie bloesem op de foto gezet, weet niet meer waar. Later druk in de weer geweest met kleding op mijn paspop fotograferen. Ik heb deze week een hoop klusjes afgewerkt die al veel te lang op me lagen te wachten, fijn gevoel! ‘s Avonds maakte ik een heerlijke ovenschotel, waar ik nog een recept van plaats. Ik moet ‘m wel opnieuw maken, want mooie foto’s heb ik er niet van.

Mooie bloesem

Kleding fotograferen

Lekkere ovenschotel

donderdag 18 juni

‘s Avonds naar Sleeuwijk, voor een bijeenkomst van vrijwilligers voor de avondvierdaagse daar. Ik ben gevraagd om te helpen als verkeersregelaar en op deze avond werden de laatste details doorgesproken en kreeg iedereen papieren mee, waar de posten op staan. Ik sta volgende week donderdag en vrijdag en heb beide avonden twee posten. Later aan de slag met mijn spijkerjack. Ik ben tot diep in de nacht aan het tornen geweest, wat een kutklus zeg!

Avondvierdaagse bijeenkomst

Urenlang tornen

vrijdag 19 juni

Er kwam een leuk kaartje met de post, van OhSoHip, waar ik regelmatig leuke spulletjes bestel. Toch superlief als ze je bedanken met een kaartje! Ik bestel er echt niet elke maand iets, maar ik volg hun Facebook-pagina ook en als ik weer eens iets leuks zie, wil ik het hebben. :-) Eén van mijn favoriete aankopen van deze webshop is trouwens mijn Aztec-print rugzakje.

Flamingo kaartje

Lief berichtje

zondag 21 juni

Van zondag ook nog een paar foto’s, ook al heb ik vandaag niet veel bijzonders gedaan. Allereerst een beetje een gekke selfie (althans, dat vind ik zelf). Het lijkt net alsof mijn haar met een enorme prak gel achterover gekamd is, maar niets is minder waar. Ten eerste komt er bij mij geen gel in huis en ten tweede was het gewoon nog nat, ik had het net gewassen. Een zonnebril draag ik vrij weinig (ik zie dan nog minder dan normaal), dus dat ziet er altijd anders uit vind ik.

Vervolgens een foto van één van de kunstwerken van het Symposion (ik vind ze geen van allen mooi of bij de stad passen) en een foto met mooie wolkenpartij erboven. Vandaag ben ik binnen met van alles en nog wat bezig geweest en op een wandeling na, niet veel bijzonders gedaan.

Met nat haar en zonnebril

Symposion 2015 kunst

Wolkenlucht boven het groen

Hoe was jouw week?