Het was een stil weekend op m’n blog. De dagen ervoor was het ook al wat ‘onrustig’ qua post-tijden en wel of niet plaatsen van nieuwe berichten. De reden daarvoor licht ik nog in een andere blogpost toe, in het kort komt ‘t erop neer dat ik het gewoon te druk heb met andere dingen en eigenlijk vind ik dat een prima excuus!

Afgelopen weekend ben ik sowieso weinig thuis geweest, dus kwam er niet veel van bloggen recht, dus daarom weer een Weekly Snaps op maandag. Afgelopen week was weer top! Veel leuke dingen gezien en gedaan en ook erg veel foto’s gemaakt.

De tijd dat ik één of twee foto’s per dag maakte ligt lang achter me en het was nog best lastig om een selectie te maken van foto’s die ik écht graag wilde plaatsen. Om je een idee te geven: Het totaal aantal foto’s wat ik deze week maakte was 123, dit aantal heb ik voor deze blogpost terug weten te brengen naar 36.

woensdag 24 juni

Ik begin pas bij woensdag. Maandag bracht ik post weg, deed ik wat boodschapjes en ben ik voor de rest thuis geweest. Dinsdag moest ik naar ‘t ziekenhuis om een echo van m’n been te maken, waar sinds het ongeluk een jaar geleden nog steeds een zwelling op zit, die onlangs ook flink dik was geworden. Het blijkt iets van vocht te zijn, wat ik zelf al dacht.

Woensdag was het weer lekker weer, dus tijd om flink te wandelen! Op de eerste foto Bas op het bruggetje bij de Dalempoort, ernaast de Dalempoort zelf. We struinden onderlangs de dijk, waar het torentje van het Dalemse kerkje zo mooi bovenuit piepte. De molen lijkt wel gekrompen, door de manier waarop ik deze foto heb genomen.

‘s Middags luieren in de hangmat, wat Micky ook wel zag zitten. Ook een heerlijk bakje fruit gemaakt wat ik met smaak heb opgegeten. Een combi van aardbei, banaan, abrikoos, grapefruit, ananas en citroen. Superlekker!

donderdag 25 juni

Ik besloot dat ik weer eens buiten de muren van Gorkum wilde kijken en voer over met de pont, om een lekkere wandeling op en rondom Slot Loevestein te maken. Na een kort telefoontje bleek m’n moeder ook wel te porren te zijn voor een uitje, dus liepen we gezamenlijk rond. Genieten!

Op de terugweg naar huis, spotte ik de blauw Cadillac in Woudrichem en maakte ik het sfeervolle plaatje van ‘Woerkum’ vanaf de veerpont. ‘s Avonds fietste ik naar Sleeuwijk om verkeer te regelen voor de avondvierdaagse aldaar. Was ook leuk!

vrijdag 26 juni

Met Bas bij La Place geweest en van een smoothie genoten. De eerste foto maakte ik vanuit het dakraam. Later haalde ik een verse lading boeken, waar ik gelijk in begon, terwijl ik lekker in m’n hangmatje genoot van de zon en een ijskoude Seattle Latte. Micky lag ook buiten en genoot net zo hard van de warme zonnestralen.

zaterdag 27 juni

Tja, wat deed ik nou in een koeienstal? Daarover lees je aankomende week meer, dus vandaar nu maar één foto, als voorproefje! De prachtige lichtroze roos zette ik bij oma op de foto en op de terugweg naar huis maakte ik deze ansichtkaart-waardige plaat van de skyline van Gorkum.

Mooi met die witte wolken erboven! Later sprong ik op de fiets en reed onder meer door Uppel, waar je mooie plaatjes kunt maken! Ik wandelde ook nog even rond over de bastions van Fort Altena en maakte ook daar wat foto’s. Was een leuk rondje!

zondag 28 juni

Gister was ik onder meer in Dordrecht en wat ik daar deed, kun je ook aankomende week in een aparte blogpost lezen. Toch wilde ik deze twee sfeervolle plaatjes van de binnenstad van Dordt je niet onthouden, plus een foto van het grappige Dafje wat ik ook in Dordrecht spotte. Ik vind oldtimers altijd best leuk!

Wat was het leukste moment van jouw week?