Ik moet bekennen dat ik Pinterest tot nu toe alleen gebruik om mooie plaatjes te verzamelen, waar ik vervolgens niet echt meer iets mee doe, behalve dat ik er soms één op Facebook zet. Maar Pinterest kan ook voor andere doelen handig zijn. Achter de meeste foto’s zit tenslotte een linkje en dat kan soms erg interessante vondsten opleveren. Vandaag deel ik mijn finds met jou!

50 ideeën voor blogposts

Ik ben de laatste tijd een beetje ongeïnspireerd als het op bloggen aankomt. Ik beroep me dan maar weer op één van mijn terugkerende items, maar ik hou juist zo van afwisseling! Een lijstje als deze komt dus als geroepen!

50 Ideas for Blog Posts - CARLY
There are some days when I just do not know what I’m going to write about. It’s kind of a weird thought that blogging only accounts for about 5% of what I do on a daily basis. More often than ...
18 tips voor het aanbrengen van eyeliner

Ondanks mijn 5% zicht, vind ik dat ik het over het algemeen heel strak kan werken met eyeliner. Het heeft geruime tijd geduurd voordat ik had uitgevonden welk type eyeliner bij me past en waar ik wel of niet goed mee kan werken, maar nu lukt het prima. Toch zijn tips altijd welkom. Hier een mooi overzicht inclusief handige info-graphics.\

18 Useful Tips For People Who Suck At Eyeliner
Forget wings: Sometimes you just need help drawing a straight line.
Maak een perfecte paardenstaart

Nu mijn haar al aardig op lengte is, draag ik het graag in een hoge paardenstaart. Maar ik vind het vaak een beetje saai staan en dat heel strak achterover getrokken haar vind ik ook niet altijd mooi. Dus ben ik al vaker op zoek geweest naar handige tips om een mooie paardenstaart te maken. Bij deze gevonden. Check!

27 Tips And Tricks To Get The Perfect Ponytail
Now you, too, can get that Serena Van Der Woodsen ponytail you've always dreamed of.
Zelfgemaakte ijskoffie

Ik drink liever ijskoffie dan gewone koffie tegenwoordig. Zo ben ik echt verslingerd geraakt aan de Seattle Latte en Frappuccino van Starbucks. Hoe kouder hoe beter! Het goede nieuws is dat je zo’n lekkere ijskoude koffie ook gewoon zelf kunt maken!

Homemade Iced Lattes and Mochas | Recipes
I tried out several iced latte recipes before settling on this one. This recipe is a smooth, rich, sweet drink that is a snap to make.

koffiebonen-kopje

33 vrolijke DIY tutorials

Ik vind DIY projectjes ontzettend leuk om te bekijken, maar in de praktijk komt ‘t erop neer dat ik er nooit zelf mee aan de slag ga. Op de één of andere manier ben ik toch bang dat ‘t zal mislukken. Desondanks is het erg leuk om te bekijken, zo ook dit lijstje!

33 Irresistibly Spring DIYs
It's not all allergies and rainstorms. Celebrate spring with these easy projects.
Dingen die je echt gedaan moet hebben deze zomer

Wat dacht je van gegrilde cocktails, fruit in ijsblokjes vriezen, picknicken, een road-trip maken, ijsjes in je Prosecco dopen en meer van dit soort, voornamelijk eet- en drinkbare zomertips. Je vindt de complete lijst op onderstaande link!

60 Things You Absolutely Have To Do This Summer
One for every "official" day of the season. Brought to you with unabashed bias by the BuzzFeed food editor.
Je eigen tijdelijke tattoo

Geen zin in een levenslang plaatje? Dan kun je natuurlijk voor een tijdelijke tattoo kiezen, maar wat als je niet zo van de standaard plaatjes bent? Dan maak je ‘m gewoon zelf!

How to Make a Temporary Tattoo
If you want to experiment with body art without permanently altering your skin, a temporary tattoo is the way to go. You can make your own temporary tattoo with just a few household supplies and ...
Duur uitziende DIY projectjes

Ik heb me echt zitten vergapen toen ik dit linkje voorbij zag komen. Wat een gave dingen staan ertussen! En eigenlijk gewoon van eenvoudige materialen gemaakt. Aanrader!

Fruitig water

Dat je voldoende water moet drinken is iedereen denk ik wel bekend, maar niet iedereen lukt dat ook daadwerkelijk. Een handige ‘hack’ om meer water te drinken, is om het wat smakelijker te maken op een gezonde manier. Gooi er wat stukjes fruit doorheen! Op deze pagina een aantal ‘recepten’ voor lekkere fruitwatertjes!

camera hacks voor nog betere en leukere foto’s

Ik zie mezelf nog niet echt rondlopen met een lege Pringles-bus op m’n camera, maar er zitten handige trucjes bij om bepaalde effecten te creëren of een handigheidje toe te voegen. Vooral de tip om plastic folie voor je lens te hangen ga ik zeker eens proberen!

10 Amazing Photography Hacks You Need To Know
Get the best out of your camera without spending a penny! Here's 10 Superb and Awesome Photography Hacks everyone needs to know!

Bovenstaande tips zijn allemaal Engelstalig, maar er is niet zoveel Nederlands te vinden op Pinterest. Desondanks vind ik ze stuk voor stuk de moeite waard.