De laatste glimlachmomentjes dateert inmiddels van exact een maand geleden. Wat mij betreft dus de hoogste tijd voor een nieuwe! Ik heb veel leuks meegemaakt, maar er gewoon niet echt aan gedacht om een blogpost in elkaar te zetten. Tot nu dan…

Veilig gevoel

Toen ik gisteravond nog een rondje met Bas liep, kwam ik op de wal een vrouw met hond tegen die me groette en vroeg of ik bijna klaar was met uitlaten. Ik zei ja en vroeg waarom. Ze zei dat er een eindje verder twee mannen waren die nogal apart deden en dat ze zich daardoor niet veilig voelde. Ik bood aan met haar mee te lopen en dat resulteerde ook nog in een leuk gesprek. Ondanks dat we elkaar nooit eerder hebben gezien, blijkt ze wel vlakbij me te wonen!

Varen

Inmiddels ben ik vijf keer met een kajak op pad geweest. Twee keer met een vriend en drie keer alleen. Ondanks dat je feitelijk maar één kant op kunt en dus telkens weer hetzelfde ziet, blijf ik ervan genieten. Het is elke keer toch weer anders door diverse factoren en het is zo heerlijk om m’n hoofd even helemaal leeg te maken! Bas geniet er ook enorm van en dat is leuk om te zien.

Fruity smoothie

Ik verstouw de laatste tijd ladingen fruit. Van aardbeien tot kokosnoten en van platte perziken tot mango’s. Ik vind ze allemaal even lekker! Behalve dat ik ze graag uit het handje eet of door de yoghurt, heb ik ook al liters verse smoothie gemaakt en opgedronken. Zalig! Als het erg warm is, gooi ik eerst wat ijsblokjes in de blender en druk op de crush-knop. Vervolgens fruit erin, blenden en klaar is je ijskoude smoothie!

Geluksslippers

Toen ik onlangs een rondje over het Hippiefestival liep, kwam ik daar de Slipperbus tegen die een paar erg mooie Havaiana’s hadden hangen in oudroze met paars. Ondanks dat ik normaal niet zo van roze houd, vond ik dit wel een mooie kleur en zeker in combinatie met het paars. Helaas waren ze er niet meer in mijn maat.

Later op internet gedoken, om tot de conclusie te komen dat ze op de meeste plekken óf duurder waren óf niet meer in mijn maat beschikbaar. Totdat ik op de webshop van O’Moda terecht kwam en ze daar spotte. Na een filiaal-check, bleken ze in Dordrecht nog in mijn maat te zijn, dus dat werd een retourtje Dordt. Weer geluk gehad, dus en een paar mooie slippers rijker!

M'n nieuwe Havaianas!

M’n nieuwe Havaianas!

Energieke stem

Ik heb de afgelopen dagen meer dan vijftig telefoontjes gepleegd. Naar alle mensen waar een verhuiskaartje van oma naartoe is gestuurd. Helaas stond er een fout in het adres en omdat het zonde is om iedereen wéér een kaartje te sturen, bood ik aan een rondje te bellen.

Ik kreeg heel wat mensen aan de telefoon die ik persoonlijk niet eens ken, maar het leverde vaak wel leuke gesprekjes op. Plus een compliment van een mevrouw die vond dat ik zo’n energieke stem had! Erg leuk om te horen!

Pokon-haar

Mijn haar groeit hard en dat maakt me blij! Sowieso omdat er de laatste keer aan de voorkant een paar centimeter te veel vanaf is gegaan bij de kapper en ook omdat ik écht lang haar wil, is elke centimeter welkom!

Gisteravond tijd m’n haar bewerkt met de stijltang en dan zie ik pas echt goed hoe lang het al is! Als het aan de voorkant over m’n schouders valt, komt het al tot over m’n sleutelbeenderen. Aan de achterkant ergens halverwege m’n schouderbladen.

Veel uitjes

Ik heb genoeg gedaan de afgelopen tijd! Onder meer naar de open dag van Den Eelder, een leuke vaartocht met de Waterbus van Dordrecht naar Rotterdam, zoals ik eerder al schreef diverse keren kajakken, uit eten, een middagje Dordrecht en een optreden in Nieuwendijk.

Ik heb soms het gevoel dat de tijd veel te snel gaat en ben soms bang dat ik niet alles uit m’n dagen haal, maar als ik terugkijk op de gemiddelde week, doe ik ontzettend veel leuke dingen! Voor aankomende week staat er trouwens een dagje Zaandam op de planning. Ook leuk!

Groene vingers

Ik zou een paar jaar geleden niet gedacht hebben dit ooit te zullen zeggen, maar ik ga tuinieren echt steeds leuker vinden! Nu heb ik alleen wat planten in potten staan, maar ergens hebben die juist nog meer verzorging nodig dan alles wat gewoon in de grond geplant staat. Ik heb inmiddels een aardige collectie staan en het resultaat is een gezellig hoekje waar ik erg trots op ben en graag zit. Ik verzorg mijn plantjes inmiddels ook met liefde!