k heb me de laatste tijd al vaker laten ontvallen dat de tijd zo ontzettend hard lijkt te gaan. Er is inmiddels ook weer een maand verstreken sinds de laatste Loving Lately, dus time to catch up en een lijstje te publiceren van wat me de afgelopen maand zoal heeft beziggehouden.

Gedragen

Shorts!! O, wat vind ik het fijn als het écht zomer is en m’n korte broeken eindelijk weer uit de kast kunnen! Op de één of andere manier zitten shorts bij mij ook altijd lekkerder dan gewone lange broeken, wat dat is, weet ik niet. Elk jaar denk ik ook steevast dat ik er maar twee heb, om vervolgens tot de conclusie te komen dat dat best wel meevalt. :-)

Gegeten

Ladingen, maar dan ook echt ladingen fruit! En dan met name wat meer tropische dingen zoals passievrucht, kokosnoot, ananas, mango en grapefruit. En natuurlijk aardbeien. Tropisch of niet, lekker zijn ze wel!

Ik koop steevast elke week een kilo en die gaat op ook. Meestal al voordat ik weer nieuwe kan halen bij de fruitkraam waar ik vaste klant ben. Ik eet fruit door de yoghurt, uit het handje, als smoothie en in de vorm van zelfgemaakte ijsjes.

150714-fruit

Gedaan

Veel! Om te beginnen natuurlijk diverse keren kajakken. Sinds begin juni heb ik vijf keer met zo’n bootje gevaren en het verveelt nog steeds niet! Het kost natuurlijk wel geld (een tientje per keer), maar ik besteed mijn vakantiegeld wel graag aan leuke dingen. Een ander gaat ervan op vakantie, ik ga een paar middagjes kajakken. Daar heb ik meer plezier van, dan twee weken in één of ander land doorbrengen waar ik de taal niet spreek en waar het veel te warm is.

Verder ben ik diverse keren in Wijk en Aalburg geweest. Eerst om te helpen oma te verhuizen en later bij haar op bezoek. Ook ging ik uit eten, bezocht ik een optreden van Liptease in de feesttent in Nieuwendijk, ging ik middagjes naar Leerdam en Dordrecht, voer ik met de Waterbus, met Bas wandelen in het Lingebos en bij Slot Loevestein. Een bezoekje aan de open dag van zuivelbedrijf Den Eelder en veel wandelen en chillen in de hangmat. Een actieve zomer!

Gedroomd

Ik droom niet zoveel de laatste tijd. Misschien is dit sowieso een onderdeel wat ik beter kan schrappen en/of vervangen door iets anders. Suggesties zijn welkom! Echt grote dromen heb ik ook niet momenteel. Geen dingen die ik écht nog wil doen of aanschaffen, alhoewel ik best zelf zo’n kajak zou willen hebben, maar waar laat je zo’n ding, hè! En echt goedkoop zijn ze ook niet.

Gelezen

Weinig! Er ligt momenteel een boek waar ik steeds een stukje in lees en het dan weer wegleg. Het is op de één of andere manier gewoon niet boeiend genoeg om mijn aandacht langer dan een halfuur vast te houden. Sowieso lees ik in de zomer minder, omdat ik veel buiten ben. Als ik een boek heb wat ik wel leuk vind, lees ik dat in één ruk uit. Lang plezier heb ik dan niet van…

Gekocht

Ik scoorde een paar Havaiana’s slippers die je in de Weekly Snaps van afgelopen week al voorbij zag komen. Verder kocht ik een geweldige denim rugtas bij Claire’s in Dordrecht. Die kostte eerst € 35 en was nu afgeprijsd naar € 15! Ik heb ‘m al vaak gebruikt en vind ‘m heel fijn. Ik gebruik de laatste tijd sowieso vaker een rugtasje dan een gewone tas. Er zijn ook zoveel leuke modellen!

rugtas-denim-claires

Gewenst

Als eerste hoop ik dat het met oma goed zal gaan in haar nieuwe woning. Ze vindt het erg moeilijk en tot overmaat van ramp is ze een paar dagen later ook nog gevallen, waardoor ze de arm die ze vorig jaar nog brak, nu gekneusd heeft.

Verder wens ik voor mezelf dat het me gaat lukken om verder van die angst verlost te raken. De laatste paar weken en met name de laatste dagen gaat het weer minder. De angst lijkt continu op de loer te liggen en dat heb ik lange tijd niet gehad. Behalve dat het erg vervelend is, maakt het me ook weer onzeker en vraag ik me af of die goede periode niet iets tijdelijks was.

Geluisterd

Niet veel. Af en toe zet ik m’n iPod op tijdens het lopen of fietsen en ik heb qua radio het meest van de tijd Joy FM op gehad. Totdat ik daar te vaak dezelfde liedjes voorbij hoorde komen en ook weleens nieuws in het Nederlands wilde horen (het is een Turks radiostation, maar ze draaien geen Turkse muziek) en overschakelde op Q-Music. Naar iTunes of Spotify heb ik niet geluisterd de afgelopen tijd. Een nummer wat ik de laatste dagen vaak luister is deze van Christina Perri.

Geliefd

kokosnoten ♡ rugzakjes ♡ zomerweer ♡ kajakken ♡ Essence Sun Club oogschaduwpaletje (heb ik onlangs herontdekt) ♡ citroenwater ♡ dat m’n haar zo hard groeit ♡ melk en chocoladevla van Den Eelder ♡ mooie zonsondergangen ♡ terrasjes aan het water ♡ ananas ♡ mokka-ijs en mokka milkshake ♡ Starbucks Seattle Latte (ijskoffie) ♡ m’n nieuwe wandrekken van HEMA ♡ passievruchten ♡ Havaiana’s ♡ mooie zonsondergangen ♡ carpaccio