Het is héél lang geleden dat ik voor het laatst een Reads of the Week gepubliceerd heb. Reden daarvoor is dat ik simpelweg niks gelezen heb. Geen blogposts in elk geval. Ik had er geen tijd voor en als ik er wel tijd voor had, geen zin. Naar gelang de lijst met nog te bekijken blogposts groeide tot over de 300 artikelen, kreeg ik steeds minder zin en om nou tegen m’n zin blogjes te gaan zitten lezen gewoon omdat ik vind dat ‘het moet’, dat stond me ook niet zo aan.

Afgelopen week was daar ineens toch het moment dat ik wel zin had om eens te kijken wat andere bloggers op hun webstek geschreven hadden en bezocht ik zelfs een paar andere blogs, wat dus ook weer wat leuke items opleverde voor een vers lijstje reads of the week!

reads-of-the-week

Om te beginnen deze leuke DIY voor een fotolijstje waar je doorheen kunt kijken. Mocht je je vervelen in de zomervakantie, kun je een beroep doen op de tips op deze link! Als je blogger bent, heb je sowieso altijd wel iets te doen en blog je consequent het hele jaar door!

Heb jij onlangs wat leuks gelezen? Deel je favoriete artikel!