Dit keer niet zo’n overvolle week als die ervoor, evengoed heb ik me prima vermaakt met van alles en nog wat. Zo ben ik een dag naar Zaandam geweest, ging ik aan het klussen in huis en genoot ik van de zon.

Helaas ging het on the inside wat minder goed. Ik liet vorige week al weten dat ik weer meer last van angst had, deze week werd dat nog erger. Het goede nieuws is dat ik inmiddels in de goede richting lijk te zitten. Hopen dat dit een dipje van tijdelijke aard is!

maandag 13 juli

Lekker aan het klussen! Maandag ging het niet zo lekker in m’n hoofd, dus goede afleiding was noodzakelijk. Ik begon aan een klus die al minstens twee jaar op me lag te wachten, namelijk het opnieuw vastzetten van m’n laminaatplinten.

Niet een heel prettig klusje, maar het is klaar en alles zit weer vast! ‘s Avonds had ik dus wel een lekkere maaltijd verdiend. Ik maakte macaroni carbonara klaar. Verder slachtte ik een kokosnoot en dronk ik één van de Red Bull Summer Editions, waar je via deze actie cashback kunt krijgen.

dinsdag 14 juli

Niet veel bijzonders gedaan. Het was geen lekker weer om buiten te zijn, dus was ik thuis met wat dingetjes bezig. Ook maakte ik deze selfie, die ik best leuk geworden vind. Je kunt op deze foto ook goed zien dat m’n haar echt al aardig lang aan het worden is. Het valt inmiddels al wel onder de noemer ‘lang haar’ denk ik, nu de schouderlengte alweer even achter me ligt.

Selfie!

woensdag 15 juli

Een oldtimer ziekenwagen! Tenminste, daar lijkt het verdacht veel op. Verder Bas die ontzettend schattig met zijn knuffel lag te slapen en een creatief fotoprojectje waar ik ook met m’n iPhone even een foto van moest maken.

Hier zie je het uiteindelijke resultaat. Woensdag kwam ook m’n moeder even naar Gorkum. We dronken koffie met een roze koek en gingen even de stad in. Tot slot haalden we een Turkse pizza met kalfsdöner bij Istanbul, die we met smaak opaten.

donderdag 16 juli

Zoals je weet, ging ik donderdag naar Zaandam en Zaanse Schans. In de blogpost die ik eerder deze week publiceerde, kon je al een aantal foto’s zien, maar deze waren allemaal gemaakt met de spiegelreflex. Omdat er ook nog wel een aantal leuke iPhone foto’s over waren gebleven van deze city trip, laat ik die ook graag zien.

Allereerst Bas in de trein, op de heenweg. Ernaast een strakke zwart-wit foto van Amsterdam CS (vanuit de trein genomen) en de koffie met gebak waarmee we onze dag begonnen in Zaandam. Verder wat sfeerplaatjes van Zaandam en de Zaanse Schans, plus een foto vanaf het station in Zaandam, die ik best apart vind, zo met die glazen wand. Was echt een leuke dag!

vrijdag 17 juli

Een rustdag ingelast na donderdag ruim 12 uur onderweg te zijn geweest. Moe was ik niet, maar ik merkte aan Bas dat hij nog niet helemaal was bijgekomen, dus geen al te lange wandelingen. Ik ruilde een truitje wat ik gekocht had bij Duncan & Brown voor een superleuk broekje met Aztec-print en werkte wat aan mijn blog.

‘s Avonds nog even aan het water zitten genieten, terwijl Bas in de golven speelde. Zo leuk om te zien hoe dat beestje zich vermaakt met heen en weer dribbelen door de golven. Later genoot ik thuis van een Radler die ik nog in de koelkast vond, ging nog iets drinken bij Istanbul en toen was ook die dag weer om.

zaterdag 18 juli

Naar Woudrichem, waar ik met m’n moeder bij Action keek en een leuk winkeltje genaamd Anno Nu, waar ik twee armbandjes van Biba met flink wat korting kocht. In die winkel liep ook het schattige witte hondje rond, wat je op de eerste foto ziet.

Tot slot een latte gedronken bij de ijssalon en nadat m’n moeder weer naar huis reed, wat rondgelopen en bij de Wereldwinkel gekeken, waar ik een mooi houten beeldje: een Orang Malu kocht. Ik koop eigenlijk nooit beeldjes, maar werd hier zo door aangetrokken, dat ik het moest hebben. Gelukkig voor mij kostte het maar een tientje.

‘s Avonds sprong ik op de fiets voor een rondje over Sleeuwijk en Uppel. Ik nam bij uitzondering m’n fotocamera mee, omdat ik nu weleens een paar goede foto’s wilde van het papaverveld bij Uppel. Helaas waren ze uitgebloeid, maar was er nog wel ander moois te fotograferen!

zondag 19 juli

Was het gister nog zonnig, vandaag lijkt het wel herfst. Mooi excuus om aan m’n blog te werken. Ik begon met haren wassen met een nieuw product. Een colour corrector voor blondines uit de L’Oréal Professional lijn. Dit is qua werking vergelijkbaar met zilvershampoo, maar is sterker.

Het is ook geen shampoo maar een conditioner. Ik zie wel verschil! Terwijl ik toch ook elke week mijn haar met zilvershampoo was. Dan een foto van de zoveelste smoothie die ik maakte. Deze was met aardbei, passievrucht, citroen en nectarine. Lekker!