Ben je al een beetje bijgekomen van de zomerstorm? De afgelopen week was behoorlijk vol ondanks dat ik met een lege agenda begon, maar gelukkig wel leuke dingen. Ook qua hoofd gaat ‘t weer beter. Ik lijk het ergste van m’n dipje weer achter de rug te hebben and still going strong!

maandag 20 juli

Maandagavond met Martin naar de Tilburgse kermis. Het was roze maandag en ondanks dat we geen van beiden gay zijn, moet je natuurlijk wel een beetje in stijl. Dus kleurde ik mijn haar roze, trok het enige roze shirtje aan wat ik nog in de kast heb (compleet met steentjes en zilverkleurige print) en ging ik naar Nieuwendijk. De hoed was overigens van Martin, maar had ik bij hem thuis even opgezet. Hij heeft er de hele avond mee rondgelopen!

In Tilburg had ik meer oog voor mooie gebouwen dan voor de kermis, maar je hebt nu eenmaal een getraind fotografisch oog of niet. :-) Ondanks dat we nergens in zijn geweest, is het altijd erg leuk om daar rond te lopen. Ook stak ik mijn neus in de lucht op zoek naar de lekkerste hapjes en scoorde een kaneelstok en een stokje met fruit, overgoten met chocolade. Het worstenbroodje met ijskoffie had ik bij een tentje genaamd Caroussel. Smullen!

dinsdag 21 juli

Eerst wandelen met Bas en begin van de middag kwam mijn goede vriend uit het Westland weer eens aangewaaid. Na een struintocht onderlangs de vestingwallen van de binnenstad, stapten we in de auto op weg naar Eiland van Brienenoord, wat een leuke wandelplek scheen te zijn. Helaas viel het wat tegen, dus weken we uit naar een park genaamd De Twee Heuvels. Na vervolgens in de file te hebben gestaan op weg naar Gorkum, afgesloten met een lekker hapje bij McDonald’s.

woensdag 22 juli

‘s Middags bij oma geweest en met een rugtas met m’n camera plus extra attributen naar Wijk en Aalburg. Ik ging eerst naar haar oude huis om wat mooie foto’s te maken. Ik ga daar namelijk een mooi fotoboekje van laten maken voor oma, als aandenken. Dit is één van de weinige foto’s die ik met m’n iPhone maakte. Achteraf zag ik dat er een hommel in de stokroos zat. Ook hallo!

150722-stokroos

donderdag 23 juli

Met Bas naar de Kinderboerderij gelopen en onderweg een lekker Frans ontbijtje gegeten in het zonnetje. De ganzen kwam ik onderweg tegen. Hard blazen, maar ondertussen waren zij het die dichterbij kwamen, niet ik! Op de kinderboerderij was het leuk als vanouds en ondanks dat ik al tig keer langs het raam met opdruk ben gelopen (van Bakker Bas), moest er nu een foto gemaakt.

vrijdag 24 juli

Bas kreeg lekkere post van Pedigree en later belde m’n moeder met de vraag of ik al plannen had en zo nee, of ik dan postelein wilde komen eten. Bij deze had ik dus wel plannen, ik ben gek op deze niet zo bekende, maar heerlijke en gezonde groente!

Ik had één van mijn favoriete rokjes aan en spotte bij m’n moeder de oranje gerbera’s en de druppels op het blad van de Hosta. Ik had trouwens nog een plantje voor haar meegebracht die net zo oranje was als deze bloem! Uiteraard was het eten heerlijk en tussen de bedrijven door maakte ik nog maar eens een foto van mijn roze haar.

zaterdag 25 juli

Zo’n beetje de enige dag van de week dat ik weinig heb gedaan. Een paar boodschapjes, boeken halen bij de bieb en een klein wandelingetje met Bas. Ik spotte de grappige vogelhuisjes in een etalage, smulde later van een Luikse wafel met zomerfruit die ik voor de foto mooi opmaakte en later viel ik met m’n neus in de boter: Chris Pine op TV, in mijn favoriete Star Trek film!