Vandaag weer eens een overzichtspost met een aantal foto’s van één jaar. Dit keer neem ik je mee terug naar 2011. In dat jaar had ik overigens al een iPhone (de 3GS, sinds oktober 2010), maar omdat je de foto’s die ik daarmee maakte al terug kunt zien in oudere Weekly Snaps, zocht ik foto’s uit die ik met de gewone camera maakte. Destijds de Canon Powershot SX120 en SX30.

Als eerste een foto van mezelf met rode lipstick en een rood met zwart truitje, die ik begin januari maakte. Mijn haar was toen nog grotendeels zwart met een witblonde lok. Ik vind dit best een leuke foto eigenlijk. Ernaast een foto van een houten bankje Buiten de Waterpoort. Het water stond enorm hoog en als je op het bankje zou gaan zitten, kreeg je gegarandeerd natte voeten!

In 2011 heb ik vaak op de motor gezeten en ook al vroeg in het jaar. Het begon met een motorrit naar Tholen met een groepje. Onderweg maakte ik verschillende foto’s, waaronder ook deze, die ik best stoer vind. Een maand later stond de jaarlijkse Toer en Voertocht op het programma, georganiseerd door Van Meel Motoren in Made. Een mooie rit en ook voor het eerst van m’n leven op een RIB-boat meegevaren, vet!

Een dag na de bovengenoemde Toer en Voer Tocht, zat ik alweer op de motor. Dit keer op weg naar het Limburgse Grubbenvorst, waar elk jaar een motor-zegening plaatsvindt. Best eens leuk om mee te maken, maar druk dat het daar was! De tweede foto maakte ik tijdens een wandelingetje door het nog altijd fotogenieke Woudrichem. Gewoon een mooie foto,

Allereerst een mooie zonsondergang-foto, die ik bij het strandje maakte. De volgende dag naar oma in Wijk en Aalburg en had daar die dag ook een verkeersregelaarsklus. De foto van haar en Bas samen vind ik zo lief! Deze staat ook in het fotoboek wat ik onlangs voor haar heb laten drukken.

Selfie-time! M’n haar was nog steeds behoorlijk kort (volgens mij had ik wel een mini-startje in) en ook nog zwart met witblond. Dit shirt kan ik me nog goed herinneren. Ik had ‘t bij H&M besteld en vond ‘m erg lekker zitten, maar eigenlijk stond die kleur me niet. Op de foto ernaast sta ik met een verkeersregelaars-hesje aan. Als ik me niet vergis, stond ik die week verkeer te regelen voor de avondvierdaagse in Gorinchem.

Met m’n moeder naar de All American Day. Geen idee meer in welke plaats dat ook alweer was. Er was in elk geval genoeg moois te zien op het gebied van gave auto’s en motoren. Vervolgens groepsfoto, ter afsluiting van een geweldige dag in Zeeland met deze groep mensen. Nog altijd goede herinneringen aan deze zonovergoten en gezellige dag! Jammer dat ‘t er daarna nog maar één keer van is gekomen.

Eén van de weinige keren dat ik vroeg wakker was, gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de zonsopkomst te fotograferen. Elke keer als ik dit soort foto’s zie denk ik: Dat moet ik echt vaker doen, maar mijn bed wint ‘t altijd weer!

Ernaast een foto van een leeuw in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, waar ik samen met een vriend was geweest dankzij een leuke actie van Eneco waarbij je gratis kaartjes kreeg voor deze dierentuin.

In augustus stond het Zomerfeest in Gorinchem op het programma en uiteraard was ik weer van de partij om foto’s te maken. Toevallig genoeg begint het zomerfeest deze week ook weer, vroeg dit jaar, net als toen blijkbaar. Ernaast een foto van mijn rode hoekbank, die ik toen net nieuw had. Ik ben er nog steeds heel blij mee!

En dan alweer de laatste twee foto’s. Met m’n moeder naar Dordt in Choc geweest, waar allerlei kunstwerkjes gemaakt van chocolade te bewonderen waren. Tot slot een foto van een mistige Lingehaven, ik maakte deze eind november. Ik krijg het al koud als ik ernaar kijk!

Wat is jouw leukste herinnering van 2011?