Gister moest ik bij Action zijn en ik wil daar altijd nog even snuffelen of er nog meer leuks te vinden is. Het is daar zo goedkoop allemaal! Action heeft sowieso ook leuke decoratieartikelen voor in huis, maar sinds ik de laatste tijd regelmatig op zoek ben naar leuke fotografie props, kijk ik ook altijd even bij de schappen met knutselspullen.

Ik kocht een bakje met houten cijfers (de letters heb ik vorig jaar al gekocht, maar de cijfers waren steeds uitverkocht), een lange hondenlijn en iPad-hoes uit de folder en een klosje bedrukt lint voor 80 cent. Het lint is van linnen en te koop in meerdere uitvoeringen. Er lag nog één grijze met opdruk “Enjoy the little things”, die nam ik.

Thuis wikkelde ik een stuk lint om m’n pols, knipte ‘m vervolgens af op de gewenste lengte en knoopte de uiteinden aan elkaar. Superleuke armband voor nog geen euro in een handomdraai! Je kunt er ook dingetjes aanhangen met ringetjes, maar zelf ben ik niet zo van bedeltjes, dus ik hield ‘t lekker simpel. Ik ben blij met m’n nieuwe aanwinst en wilde deze tip graag met je delen!