Inmiddels loopt augustus op zijn eind, dus een mooi moment om je mee te nemen naar een overzichtje van wat me de afgelopen weken heeft beziggehouden. Ik heb ‘gedroomd’ weggelaten, omdat het toch lastig was om daarbij met een origineel antwoord op de proppen te komen. In plaats daarvan heb ik ‘gezien’ toegevoegd, een onderdeel waar van alles bij kan komen te staan, dus multifunctioneel!

Gedragen

Ondanks dat het op het moment van schrijven wel herfst lijkt en we eerder ook een aantal van dit soort druildagen hebben gehad, heb ik de laatste tijd toch best vaak shorts gedragen!

Ook werd ik verliefd op m’n flared jeans, die niet alleen leuk staat, maar ook lekker zit! Vandaag draag ik m’n favoriete zwarte skinny met een grijs shirt met print, een denim gilet met studs en m’n nieuwe favoriete boots van VanHaren.

Gegeten

Weinig! Ik was zó druk met foto’s en het zomerfeest dat eten er vaak bij in schoot. Wel at ik meerdere keren Turkse pizza en broodjes gezond. Ook lekker! Verder heb ik niet veel noemenswaardigs gegeten. Al ben ik de laatste tijd wel gek op suikervrije vrieslollies. De goedkoopste ijsjes die je kunt krijgen en wat mij betreft de lekkerste!

Jett Rebel (20-8-2015)

Gedaan

Om te beginnen ondersteboven gaan met een kajak, te weinig fietsen, bijna elke avond naar het zomerfeest en daar véél foto’s gemaakt met m’n spiegelreflex, terwijl ik met m’n iPhone nog nauwelijks foto’s maak, omdat de camera van de iPhone 4S nu eenmaal minder is dan ik gewend ben van mijn 5S. Verder ben ik bij oma geweest, een middag naar Breda en naar Leerdam, de verjaardag van Bas gevierd en na ruim 3 maanden weer eens naar de kapper.

Gelezen

Gelezen, gelezen, wat heb ik ook alweer gelezen. De laatste boeken die ik in handen had waren niet echt succes. Eén bleek ik al gelezen te hebben, twee andere waren gewoon niet leuk. O, ja! Ik had er één die wel grappig was, genaamd Strak Pakje uit een serie genaamd Bootcamp. Erg grappig geschreven en las lekker vlot weg!

Gekocht

Een Chromecast! Zo blij mee! Ik schreef er onlangs over. Verder kwamen er wat dingetjes met de post die ik bij AliExpress had besteld (alles kun je daar vinden en het is supergoedkoop!) en ik kocht de eerder genoemde flared jeans bij H&M, een rode iPad hoes en een mooie ketting met 20% korting bij de Wereldwinkel in Woudrichem.

Mijn Chromecast!

Gewenst

Dat HEMA dat geweldige wandrek weer op de webshop zet! Ik heb er al twee, maar wil er nog één bij en daar kan ik nu dus met geen mogelijkheid meer aan komen, aangezien ze in de winkel ook niet te koop (meer) zijn! Omdat ze kleiner zijn dan de prikborden die ik eerst gebruikte om mijn kettingen en armbanden op te hangen, kom ik nu dus eigenlijk al een beetje plek tekort. 🙂

Verder wens ik dat we nog een hoop warme dagen krijgen voordat de herfst begint, dat mijn iPhone gevonden wordt en gefikst kan worden en dat ik na een bezoekje aan het Erasmus MC, morgen in Rotterdam, de rest van het jaar geen ziekenhuis meer van binnen hoef te zien! Heb het daar namelijk wel een beetje mee gehad…

Geluisterd

Niet al te veel, niet eens naar de radio. Ik ben momenteel ook totaal niet op de hoogte van welke muziek er nieuw is (iets wat ik normaal wel een beetje wil bijhouden) en ook iTunes en Spotify staan al wekenlang werkeloos op mijn computer.

M’n iPod Shuffle wil ik nog weleens meenemen tijdens het wandelen, maar de liedjes daarop zijn inmiddels al zo grijs gedraaid dat ik meer bezig ben met shuffelen dan met daadwerkelijk luisteren. Hoog tijd voor wat nieuws dus!

Onderstaand liedje wil ik wel graag delen: Een nummer waardoor ik altijd aan R. moet denken, nog steeds. Ik heb het dan niet veel meer over hem op mijn blog, maar dat wil niet zeggen dat hij niet meer in mijn gedachten is.

Ik hou nog steeds van hem en ik mis hem nog altijd, maar dingen krijgen van lieverlee gewoon meer een plekje en omdat mensen toch verwachten dat je na ruim een jaar wel ‘over iemand heen bent’, praat ik er eigenlijk ook nooit meer over.

I know there’ll come a time again
When everything will fit right in
And I won’t have to see your face
In strangers on the street

But I would rather feel the sting
Than never to have felt a thing
I’ll always know you were the one
To rip me from the ground

Gezien

Een jongen met een T-shirt met daarop de tekst BALR. Twee dagen later kom ik op mijn inmiddels favoriete webshop AliExpress precies hetzelfde shirt tegen. Toeval?

Verder kwam ik op de laatste zomerfeestavond m’n achterneefje tegen (die trouwens ook een blog heeft en daar heel wijze dingen schrijft). Verder zag ik, met dank aan mijn nieuwe Netflix-abonnement, diverse leuke films (en ook een aantal minder leuke) en kwam ik deze bijzondere foto tegen op internet.

Geliefd

In bed liggen als het hard regent ♡ Het spelletje 1010! (zó verslavend!) ♡ arm candy ♡ Breda ♡ films kijken op Netflix via Chromecast ♡ deze Rimmel nagellak ♡ m’n wimpers weer zwart ♡ eindelijk weer meer inspiratie om te bloggen! ♡ AliExpress ♡ latte ijskoffie ♡ zomerfeest ♡ dikke lol zonder drank ♡ complimentjes over podiumfotografie ♡ vrieslollies ♡ dit lettertype ♡ bij de kapper ♡ knuffelen met m’n beestjes ♡ kletsen met iemand die ik erg aantrekkelijk vind ♡ m’n iPad!

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen maand?