Ik denk dat je wel kunt stellen dat het héél lang geleden is dat de laatste reads of the week online stond. Reden daarvoor is dat ik gewoon heel erg lang geen andere blogs heb gelezen of sites heb bezocht die überhaupt het vermelden waard waren. Afgelopen week ben ik daar weer eens aan begonnen en van lieverlee kom je dan ook weer wat interessante items tegen.

Vandaag een overvolle editie van de Reads of the Week, dat compenseert weer een beetje het feit dat de laatste alweer zo lang geleden is. Veel klik- en leesplezier!

reads-of-the-week

Ik begin met fototips. Om te beginnen fotografie projectjes voor de vakantie en in dezelfde categorie tips om portretfoto’s te retoucheren in Lightroom, 7 handige sneltoetsen voor deze software en eveneens 7 tips voor het fotograferen van bloemen.

Verder met de afdeling DIY, die op de één of andere manier altijd terugkeert in m’n link-lijstjes, maar waar ik desondanks zelf nog steeds niks mee gedaan heb. Deze tips om dingen mooi te maken met spraypaint lijken me wel erg tof! Ook deze geverfde veertjes vind ik er superleuk uitzien, evenals de vaas versierd met washi-tape.

Erg schattig om zelf te maken is deze hartvormige elleboog-patch of misschien ga je liever aan de slag met tye-dye verven van je oude shirts! Meer knutselinspiratie vind je onder meer hier en hier en verder kun je aan de slag met jampotjes of een originele tijdschriftenhouder.

Tot slot wat random links. Ken je die kleurboeken voor volwassenen? Het kan veel goedkoper! Print gratis kleurplaten! Iets wat misschien een beetje bij de DIY-afdeling hoort maar toch ook weer niet, is deze handige template-maker om doosjes te vouwen.

Verder een serie tips om altijd foutloos te typen, een erg handige online tool waarmee je van alles met PDF bestanden kunt doen, de leukste komische films op Netflix en tot slot een aantal tips bij gebrek aan blog-inspiratie.

Heb jij onlangs nog iets leuks ontdekt online?