Ik denk dat je wel kunt stellen dat het héél lang geleden is dat de laatste Reads of the Week online stond. Reden daarvoor is dat ik gewoon heel erg lang geen andere blogs heb gelezen of sites heb bezocht die het vermelden waard waren. Afgelopen week ben ik daar weer eens aan begonnen en van lieverlee kom je dan weer wat tegen.

Vandaag een overvolle editie van de Reads of the Week, dat compenseert weer een beetje het feit dat de laatste alweer zo lang geleden is. Veel klik- en leesplezier!

reads-of-the-week

Ik begin met fototips: tips portretfoto’s te retoucheren in Lightroom, 7 handige sneltoetsen voor deze software en 7 tips voor het fotograferen van bloemen.

Verder met de DIY: Deze leuke tips om dingen mooi te maken met spraypaint lijken me wel erg tof! Erg schattig om te maken is deze hartvormige elleboog-patch. Ook kun je aan de slag met jampotjes. Nog meer knutselinspiratie vind je onder meer op dit linkje.

Tot slot een paar random links. Ken je die kleurboeken voor volwassenen? Het kan goedkoper! Print gratis kleurplaten! Iets wat misschien meer bij de DIY-afdeling hoort, maar ook weer niet, is deze handige template-maker om doosjes te vouwen.

Verder een serie tips om foutloos te typen, een erg handige online tool waarmee je van alles met PDF bestanden kunt doen, de leukste komische films op Netflix en tot slot een aantal tips bij gebrek aan bloginspiratie.

Heb jij onlangs nog iets leuks ontdekt online?