Het is lang, wat zeg ik? Héél lang geleden dat ik zó weinig foto’s maakte in een week tijd, als de afgelopen week. Het waren er al niet veel, maar na selectie zijn er slechts veertien overgebleven. Er zijn weken bij dat ik dat aantal van één dag heb, maar ach, het is weer eens wat anders. Het grootste deel van de week was het niet echt weer voor buiten-activiteiten en sowieso heb ik het druk gehad met klusjes, kasten uitmesten en achter de schermen werk aan m’n blog.

maandag 27 juli

Weinig bijzonders uitgericht behalve wat boodschappen, waaronder twee keer naar Spar. Ik had zin in een biefstukje en had die in de vriezer liggen, maar die rook apart en zag er niet zo lekker meer uit. Weer terug naar de winkel voor een nieuwe dus. Het verse biefstukje smaakte heerlijk! Paar sneeën witbrood en een geschaafd komkommertje erbij en genieten maar!

150727-biefstuk

dinsdag 28 juli

Dinsdag was ik vroeg op omdat de schilders m’n achterdeur gingen lakken. Rond het middaguur had ik een afspraak bij therapie en vervolgens heb ik de rest van de middag bij Istanbul gezeten. Ik heb ze geholpen met ‘t samenstellen van de vernieuwde menukaart. Was gezellig en productief tegelijkertijd! Op de foto zie je de stapel papieren waar we mee bezig waren.

150728-papieren

woensdag 29 juli

Wederom niet veel bijzonders. Kort gewandeld met Bas en wat in huis gerommeld. Ik ging voor een paar boodschapjes de stad in en kocht dit stoere zwarte klokje van HEMA. Ik draag al jaren hetzelfde horloge, maar deze vond ik wel erg tof!

Verder fietste ik naar het Piazza Center, waar ik iets moest ophalen. Ik maakte meteen maar van de gelegenheid gebruik om bij een relatief nieuw tentje genaamd Talamini deze Malteser koffie te proberen. Niet geschikt voor dagelijkse consumptie (caloriebom alert!) maar ik had een baaldag, dus vond dat ik mezelf wel mocht verwennen! Echt, ik heb zelden zoiets lekkers op!

Havendijk / Visbrug

Haarstraat

Nieuw klokkie

Malteser koffie

vrijdag 31 juli

Eindelijk begon het weer ergens op te lijken wat betreft de zomer en nadat ik al een paar dagen zoet was geweest met het uitmesten van kasten en uitzoeken van dingen, werd het nu echt hoog tijd om de verzameling spullen die klaar stond om naar de kringloop te gaan, weg te brengen. Het paste niet echt in mijn karretje, maar wie niet sterk is, moet maar slim zijn! Een paar spanbanden eromheen en gaan met die banaan! Ben ik daar ook weer mooi vanaf.

150731-fiets

zaterdag 1 augustus

M’n moeder kwam naar Gorkum om in de outlet-winkel waar ik eerder deze week twee broeken had gekocht, te kijken of er iets voor oma bij was. Uiteindelijk vond ze niks voor oma, maar ging wel met drie of vier tassen met kleding die ze voor zichzelf gekocht had naar huis. Ik grapte al dat ‘t nu wat ongeloofwaardig werd om nog vol te houden dat ze zo’n hekel aan winkelen heeft!

Ik kwam zelf ook niet met lege handen thuis en kocht bij de outlet-shop een truitje en bij Pand 50 een geweldige kleurrijke hippie-achtige tye-dye rok. Later haalde ik ook nog nieuwe nagellak voor op m’n teennagels en ik kon het niet laten om met de testers wat kleurtjes uit te proberen!

Het resultaat was wat ik noem een kleurrijke bende: Nogal slordig aangebrachte nagellak met op elke vinger een ander kleurtje. ‘s Avonds een flink stuk gewandeld met Bas, waarbij ik de foto van de Burgstraat en de witte Cosmea maakte. Ik vond het licht zo mooi!

Nieuwe jeans

Kleurrijke bende

Cosmea

Burgstraat

zondag 2 augustus

Summer is back! Vandaag gelijk m’n nieuwe rok maar aangetrokken met een zwart topje van Jane Norman erbij, wat ik al in juni kocht, maar nog niet eerder gedragen heb. Haar in een hoge knot, slippertje en een paar armbandjes: Een leuke zomerse outfit is een feit!

Tijdens het wandelen met Bas spotte ik deze oude Jaguar en thuis had (heb) ik een probleempje met de wasmachine, nadat ik daar van de week een nogal domme actie mee had uitgehaald. De deur sluit nu niet helemaal goed meer en dat leverde dus een schuimparty op… Ik ben nog aan het bedenken wat ik hier nou weer op ga verzinnen.

Arm candy en m’n nieuwe rok

Jaguar oldtimer

Schuimparty met de wasmachine