Hoi! Vandaag een wat late Weekly Snaps omdat ik op de bank in slaap was gevallen nadat ik een film had zitten kijken, blijkbaar was ie slaapverwekkend. 🙂 Sowieso wederom niet al te veel foto’s. Omdat ik nog steeds met mijn oude iPhone 4S werk omdat de 5S pas aankomende week naar Apple opgestuurd wordt, fotografeer ik aanzienlijk minder met m’n telefoon.

maandag 10 augustus

Maandag was Bas jarig en zoals je al kon lezen, werd dat uitgebreid gevierd met een treinreisje naar Leerdam, kluiven en ‘s avonds naar de Pannenkoekenbakker in Woudrichem. Op de eerste foto zie je de cadeautjes die Bas gekregen heeft. ‘s Avonds kwam daar nog een cadeautje van m’n moeder bij. Dat kleine witte hondje van mij is aardig verwend!

Op de tweede foto heeft ie zijn nieuwe tuigje (mijn cadeau) aan en vervolgens een paar foto’s van ganzen in Leerdam, die mijn lunch (en Bas zijn kluifjes) ook wel zagen zitten. Het leuke straatje en de mooie rozen spotte ik eveneens in Leerdam.

Op de pannenkoekenboot kreeg Bas een feestpannenkoek met brandend sterretje en kluifjes en toen ik op de pont naar huis stond te wachten, zag ik dit aparte voertuig wat op een vliegtuig lijkt, maar volgens mij een bootje is.

dinsdag 11 augustus

Bij de huisarts geweest, ‘s avonds in een vrij spontane bui naar m’n moeder in Andel gefietst voor een bak koffie en de update naar Windows 10 uitgevoerd, die inmiddels weer ongedaan gemaakt is, omdat ik 7 toch fijner vind. Gevolg is helaas wel dat ik wat mails ben kwijtgeraakt.

150811-windows

woensdag 12 augustus

Weer gefietst. Naar Action in Woudrichem voor wat dingen uit de folder, daarna van een lekker broodje en een smoothie genoten bij de ijssalon en vervolgens nog bij een vriendin geweest.

donderdag 13 augustus

M’n moeder vroeg of ik zin had in postelein (waarschijnlijk de laatste keer van het jaar, omdat deze groente, maar beperkte tijd verkocht wordt). Dus fietste ik opnieuw naar Andel. Het was zo’n 30 graden met windkracht 4 die ik tegen had, dus vermoeiend. Terug ging een stuk beter toen het al iets was afgekoeld en ik wind mee had. Thuis aan de gang met m’n nieuwe Chromecast en strikte ik een lint om m’n pols, wat ik bij Action had gekocht.

zaterdag 15 augustus

Vrijdag niets bijzonders gedaan. Zaterdag ontbeten met een zelfgebakken broodje met aardbeien, wat ik de vorige avond had gekregen bij Istanbul (het broodje, de aardbeien had ik al). Lekker!

‘s Avonds een etentje in Wijk met de mensen die geholpen hadden met de verhuizing van oma. Was gezellig! Oma kreeg dit prachtige rozenboeketje, waar ik helaas geen betere foto van heb, maar ik wilde het toch vastleggen. Ik was rond half tien thuis.

Hoe was jouw week?