Bereid je maar voor: Dit wordt de kortste Weekly Snaps uit de geschiedenis van EstrellaWeb. Mijn telefoon is nog steeds niet terug (sterker nog, hij is nog niet een bij Apple geweest, meer daarover kun je trouwens morgen lezen) en foto’s maken met m’n iPhone 4S is nou niet echt iets wat ik met veel plezier doe. Ongelofelijk dat ik die camera destijds nog ‘best goed’ vond!

Het aantal foto’s van de afgelopen week is daardoor beperkt tot slechts zeven en ik vind het eigenlijk niet zo handig om die allemaal bij elkaar te zetten, in plaats van de standaard verdeling over de dagen van de week. Mijn afgelopen week stond sowieso in het teken van het zomerfeest, waarover je gister al een verslag kon lezen.

Verder ben ik veel bezig geweest met ‘t gedoe rondom mijn iPhone, moest ik maandag alweer voor onderzoek naar het ziekenhuis (uitslag was goed!), ging ik weer eens naar de beautysalon van m’n achternichtje, heb ik tot vervelens toe het spelletje 1010! gespeeld op m’n iPad en is er van veel wandelen en/of fietsen niet echt veel gekomen ondanks het overwegend zomerse weer.

De eerste foto is eigenlijk nog van zondag, maar omdat de ‘vangst’ al zo schaars was, heb ik die er toch maar bij gezet. Ik heb zo’n tosti-ijzer waar meerdere platen bij zitten. Voor tosti’s dus, maar ook voor Belgische wafels en voor poffertjes. Ik maakte met wat bloem, melk en een ei beslag in een handomdraai en smulde van mijn eigen baksels. Smaakte prima!

Vervolgens mijn benen gestoken in de lichtblauwe flared jeans die ik onlangs bij H&M bestelde, ik ben serieus verliefd geworden op die broek! Sowieso hou ik wel van die hippie-stijl! Ik ging dus ook naar m’n achternichtje om m’n wimpers bij te laten verven en om een speciale behandeling waarover ik waarschijnlijk nog wel een keer ga bloggen. Op de terugweg reed ik deze inktzwarte lucht tegemoet, gelukkig stond de wind de andere kant op!

Vervolgens een foto van mij waarop ik je de flared jeans beter kunt zien en een selfie die ik maakte voordat ik naar ‘t zomerfeest ging, die was van donderdag. De laatste twee foto’s zijn van gisteren. Weer wachten op het zomerfeest-programma van de laatste avond en een nachtelijke selfie. Ik lag pas om 5 uur op bed en ik was echt te lui om nog m’n make-up eraf te poetsen. Ik geloof dat ik zelfs m’n ketting niet af heb gedaan. Zo in bed gestort en in slaap gevallen. :-)

Hoe was jouw week?