Hoi! Geniet je een beetje van je welverdiende weekend? Ik ben zelf op ‘t moment helaas wat grieperig: Snotverkouden en gammel, dus genieten zit er voor mij wat minder in, alhoewel ik nu wel de ultieme gelegenheid heb om m’n nog niet zo lang geleden aangeschafte Netflix-abonnementje goed in te wijden!

Van afgelopen week heb ik wederom niet veel foto’s, dus stop ik ze weer allemaal bij elkaar voor het gemak. Ik heb inmiddels overigens weer ‘mijn’ iPhone 5S terug, sinds woensdag. Ik heb een vervangend toestel gekregen.

De mijne is nog steeds niet gevonden, maar omdat Apple het idee had dat het toch wel op een replacement aan zou komen vanwege de waterschade, hebben ze nu maar vast een vervangend toestel gestuurd. Het bedrag wat ik heb moeten betalen ben ik wel kwijt, maar goed, ik heb in elk geval weer een goede telefoon!

Ik heb weinig foto’s gemaakt, maar heb desondanks een best drukke week gehad. Maandag en dinsdag waren nog ‘t meest rustig, met een afspraak bij de kapper en dinsdag een paar uurtjes bij Istanbul rondgehangen en gezellig gekletst. Sommige mensen hebben een stamkroeg, ik heb een stam-turk. :)

Woensdag ging ik weer ‘ns een middagje naar oma. Ik kocht een mooie plant voor haar (Hibiscus) en ‘s avonds aten we frietjes die ik beneden in het restaurant was gaan halen. Ook heb ik een eindje met haar gewandeld in de rolstoel, maar het was erg warm, dus ver zijn we niet geweest.

Donderdag moest ik naar Rotterdam voor het jaarlijkse controle bezoekje aan het Erasmus MC en daar maakte ik de zwart-wit foto vanaf het busstation. Het scheelt enorm dat het station nu eindelijk af is, ik kon gelijk vinden waar ik naartoe moest, zonder me een weg te hoeven banen langs bouwketen en andere rotzooi!

‘s Avonds ben ik ook bij Martin op de koffie geweest, die de dag ervoor geopereerd was aan z’n rug. Na het ongeluk wat we vorig jaar hebben meegemaakt moesten er bij hem spalken in z’n rug door de breuk en die konden er nu weer uit.

Ook vrijdag zat ik weer in de trein, dit keer minder ver. Een spontaan familiebezoekje in Hardinxveld-Giessendam, waar ik het schattige konijntje Kyra op de foto zette, wat een knuffeltje is dat, zo zacht! Bij thuiskomst trof ik dit pakje aan in de brievenbus.

Op Facebook reageerde iemand al met de vraag of ik condooms uit China importeer. Tja als je die verpakking ziet zou je ‘t haast denken, maar er zat een kettinkje in wat ik besteld had via Ali-Express, voor het schamele bedrag van 62 cent zonder porto!

Vrijdagavond at ik, zoals een beetje traditie is geworden, weer bij Istanbul en had deze keer voor het eerst een Italiaanse pizza, die ze daar sinds kort ook maken. Stiekem vond ik ‘m lekkerder dan bij de Italiaan en ze zijn ook goedkoper én groter. Dat laatste heb ik geweten, want ik kreeg ‘m gewoon niet op.

Vrijdagavond kreeg ik opeens keelpijn en begon m’n neus verstopt te raken. Dat werd er helaas niet beter op en de volgende dag voelde ik me echt grieperig. Desondanks wel een paar keer een rondje buiten gelopen met Bas, het was ook zulk mooi weer! Ik maakte onderweg de foto van de molen door m’n zonnebril. Geeft een apart effect!

Ook ‘s avonds liep ik nog een rondje en maakte foto’s van de zon in de winkelstraat en de Korte Brug. Afgelopen nacht aardig lopen spoken en er zit helaas nog niet echt verbetering in m’n gezondheid, maar we doen het ermee.

Ik ging wel even kijken bij de Hip & Happy Market die vandaag rond de Lingehaven georganiseerd werd. Op zich leuk, maar ik voelde me te gammel om lang rond te kijken. Ik kocht alleen een crepe die ik met ‘t oog op wespen, thuis opat.