Sinds lange tijd komt er weer eens een mooie quote voorbij op m’n blog. Eén die ik gisteravond tegenkwam. Ik heb al een paar nachten erg slecht geslapen (ik kan gewoon niet in slaap komen, maar ben de volgende ochtend wel weer vroeg wakker) en daardoor keldert mijn inspiratie om te bloggen ook gelijk. Dus een citaat.

Deze kwam ik tegen op Pinterest. Waar ik de laatste tijd wel weer veel minder tijd doorbreng dan pakweg twee maanden geleden, maar het blijft een leuk medium om mooie plaatjes en foto’s en inspiratie voor allerhande dingen op te doen!

quote-waves-change

De tekst zette me aan het denken. Of ik dit ook op mezelf toe kan passen. En ja, dat is het geval. Inderdaad juist door verandering (goed of slecht) leer je veel meer dan dat alles maar een beetje kabbelt en er niets gebeurt. En op die manier vind of hervind je ook weer de richting die je leven opgaat, of die je wilt dat het opgaat. Mooi om even bij stil te staan!

Hoe denk jij over deze stelling?