Het is alweer weken geleden dat ik voor het laatst een lijstje met glimlachmomentjes publiceerde op m’n blog. Dus zeker op deze druilerige en grijze zaterdag, kan z’n lijstje lichtpuntjes eigenlijk niet ontbreken! Gisteravond was ik overigens te moe om nog aan de slag te gaan, dus krijg je de dagelijkse blogpost iets later voorgeschoteld.

Duo knotje

Vorige week spotte ik in de stad een stel met allebei een knotje in het haar. Een jongen en een meisje dus. Ze liepen hand in hand, dus ik ga er vanuit dat het een stelletje was en niet broer en zus. Ondanks dat ik knotjes bij mannen echt helemaal niks vind (lang haar in de meeste gevallen trouwens ook niet), vond ik dit ergens wel aandoenlijk. Een soort uniseks-hairdo of zo. 🙂

Kattenkopje

Als er een paar intens gelukkig zijn met het feit dat ik mijn bank de afgelopen week vaker heb gezien dan wat dan ook, zijn het mijn huisdieren wel. Ze liggen, zitten of hangen veelvuldig bij me op schoot en kunnen er geen genoeg van krijgen. Nadat ik onlangs in slaap was gevallen op de bank, ontdekte ik eenmaal weer wakker, dat Micky lag te slapen met zijn kop op m’n hand. Cute!

Dokter Bas

Bas lijkt er altijd al een zesde zintuig voor te hebben gehad als er iets niet in de haak is. Hij slaapt altijd bij mij op bed en ook altijd aan zijn eigen kant (die alleen qua grootte nogal eens varieert), maar toen ik maandag met hoge koorts en volgens mij zelfs ijlend op bed lag, klauterde hij over me heen en kwam vervolgens aan de andere kant liggen, stijf tegen me aan en me nauwlettend in de gaten houdend. Ondanks mijn wazige toestand merkte ik dat nog wel op!

hiPhone

Onlangs schreef ik over het verhaal van mijn verdronken en vervolgens zoekgeraakte telefoon. Inmiddels heb ik alweer ongeveer anderhalve week een nieuwe (vervanging) en ben er bijna net zo blij mee als toen ik de iPhone 5S net had. Desondanks ben ik al wel een tijdje aan het sparen om de binnenkort verschijnende 6S te kunnen kopen. De aanzienlijk betere camera zorgt ervoor dat het water me in de mond loopt!

Films

Ik word echt blij van films kijken en zeker nu ik er nog meer tot m’n beschikking heb met Netflix. De combinatie iPad en Netflix en trouwens ook de combinatie iPad en Plex blijken, zeker nu ik al een week ziek ben en veel op bed en op de bank vertoef, ideaal te zijn!

Thuisbezorgd

Niets vervelender dan ziek zijn en niet naar buiten kunnen om boodschappen te halen. Als je alleen bent en je meeste vrienden verder weg wonen en sowieso overdag niet thuis zijn, kan dat weleens voor lastige situaties zorgen. Gelukkig heb ik een moeder achter de hand die zelf al opperde om boodschappen te doen en in Gorkum te brengen. Ze had zelfs bloemkool gekookt en die, rechtstreeks vanaf het fornuis, in de auto gezet. Service!

Wat is jouw leukste moment van de afgelopen week?