Het is 30 september, morgen begint de oktobermaand en ik denk dat we inmiddels wel kunnen stellen dat de herfst echt begonnen is. Toen ik gister met Bas aan het wandelen was regende het gele blaadjes langs de haven en toen ik eind van de middag ging fietsen, moest ik af en toe bijna slalommen langs de kastanjes. De bomen zijn nog groen, maar beginnen al aardig te verkleuren!

Vandaag een verzamel-blogpost met een aantal linkjes naar herfst-gerelateerde berichten. Van mijn eigen blog, maar ook een aantal linkjes van andere blogs. Als jij ook een leuk herfst-artikel weet of misschien wel zelf hebt geschreven, mag je die in een reactie achterlaten!

Herfstig toetje

Een recept wat ik op november 2014 met je deelde. Ik ben niet zo’n keukenprinses, maar soms heb ik weleens zin om iets uit te proberen en alles wat in de categorie toetjes valt, is natuurlijk al gauw goed. Deze moet je zeker eens proberen!
» https://estrellaweb.nl/2014/11/recept-herfstig-toetje/

Herfst in je interieur

Hou jij er ook zo van om je huis wat knusser te maken zodra de blaadjes weer van de bomen vallen? Op deze link krijg je wat inspiratie-tips, mooie interieurfoto’s en items om hebberig van te worden. Een aanrader voor iedereen die graag met interieur bezig is!
» martkleppe.nl/blog/interieur-tips/ben-jij-al-herfst-klaar/

Hond in de herfst

Geen informatieve blogpost, één met een foto van Bas tussen de herfstbladeren, die ik nog altijd enorm schattig vind. De herfst is sowieso ook het seizoen bij uitstek om mooie kleurrijke foto’s te maken, al vind ik het voorjaar ook erg fotogeniek!
» estrellaweb.nl/2014/11/focus-herfsthondje/

Herfstfotografie tips

Talking about photography. Om je skills te verbeteren en alles uit je herfstfoto’s te halen, een artikel met tien tips voor de betere herfstfoto’s. Van statief tot bewerking.
» zoom.nl/artikel/inspiratie/22184-10-tips-voor-herfstfotografie.html

131023-havendijk-02

Autumn tag

Een hele tijd geleden alweer, in de herfst van 2013, vulde ik de Autumn tag in Tags doen het altijd goed, juist omdat je de blogger in kwestie wat beter leert kennen, soms grappige feitjes aan de weet komt en omdat de blogger zelf het invullen van lijstjes ook meestal leuk vindt om te doen!
» estrellaweb.nl/2013/10/autumn-tag/

Herfst make-up look

Als ik ergens een klein beetje jaloers op ben, zijn het wel de make-up skills van Vera Camilla! Ze kan zulke mooie looks maken waarbij haar ogen echt spreken en waarbij de kleuren niet, net als bij mij, als een soort mengelmoesje door elkaar vloeien. Deze herfst make-up look met tutorial video is dan ook zeker één van mijn favorieten!
» veracamilla.nl/2015/09/herfst-make-uplook/

Herfst inspiratie

Stiekem vinden we herfstplaatjes allemaal mooi! Warme kleuren, knusse interieurs, brandende kaarsjes, hete chocolademelk en regendruppels op het raam. Niks mis mee dus om even lekker weg te zwijmelen bij een verzameling ultieme herfstfoto’s!
» estrellaweb.nl/2013/10/inspiratie-herfst/

Herfst trends

Behalve je huis, wil je eigenlijk ook wel graag je garderobe updaten met wat nieuwe items. Op de site van Girlscene staat een lijstje met de huidige herfst-trends, waarvan ik een aantal dingen erg leuk vind! Zie jij ook wat leuks? Kun je alvast inspiratie opdoen voor je volgende shopsessie!
» girlscene.nl/17070-deze-11-trends-zijn-essentieel-voor-je-herfstgarderobe

Fietsen in herfst en winter

Vier jaar geleden schreef ik een artikel met tips voor fietsen in de koudere maanden. Ik was toen nog zo sportief dat ik op een maand of 2 na, het hele jaar door praktisch elke dag fietste. Dat is inmiddels minder, maar het goede nieuws is dat ik inmiddels het fietsen aardig heb opgepakt zolang het weer nog een beetje wil meewerken.
» estrellaweb.nl/2011/10/fietsen-in-herfst-en-winter/

Hoe zit ‘t met jou? ben je een herfst lover of hater?