Hoi! Het werd weer eens de hoogste tijd voor een nieuw muzieklijstje! De laatste Momentopname dateert inmiddels van april dit jaar, dus al een half jaar geleden! Ik ben gewoon niet zoveel met muziek bezig geweest, luisterde maandenlang naar dezelfde nummers en het aanbod in Spotify was zó groot, dat ik letterlijk door de bomen het bos niet meer zag.

Desondanks heb ik inmiddels weer een paar juweeltjes ontdekt die ik graag met je deel. Ga er dus maar eens voor zitten, zet je volume een tandje hoger en geniet!

Dave Barnes – Headlights

Ik begin met een prachtige akoestische ballad van een artiest genaamd Dave Barnes, waar ik dus nog nooit van gehoord heb. Maar zingen kan ie wel. Een mooi, lief klein liedje. Hou ik van!

Frank Borell – Why do we always fall in love (No question mix)

Lekker chill-nummer met een sexy beat. Fijn om in de avond naar te luisteren!

Melody Gardot – Preacherman

Oh wat een verrukkelijk nummer vind ik dit! Een kruising tussen blues en country. Zo’n sound waarbij je je voorstelt dat je in een rokerige bruine kroeg zit met een jukebox in de hoek, mannen met glazen whiskey voor hun neus en een versleten cowboyhoed aan de kapstok. De intro duurt trouwens bijna 3 minuten!

Tango Project – Sentimientos

Als ik dit nummer opzet en m’n ogen dichtdoe, zie ik zomaar voor me hoe ik sierlijk over een pas geboende dansvloer zwier met een prachtige jurk om mijn lijf, hakken waar ik in het echt niet op kan lopen en een mooie man met een intense oogopslag aan mijn zijde. Ik heb nooit interesse gehad in het leren van stijldansen, maar die tango, ja dat lijkt me wel wat!

Tina Arena – I want to know what love is

Ik hoor je denken: Dat is er toch één van Foreigner? Zo’n ouwe gouwe? Yep, dat is het inderdaad, maar deze dame heeft ‘m dus gecoverd. En laat ik nou dol zijn op leuke covers! Sowieso heeft zij een strot waar je u tegen zegt en ik vind deze versie gewoon tof, ook al is dit inmiddels ook al een ouwetje, als ik me niet vergis uit 1997!

R. City & Adam Levine – Locked away

Valt eigenlijk weinig over te vertellen, gewoon een erg vrolijk liedje! Doet me denken aan de zomer, die inmiddels – als ik zo eens naar buiten kijk – toch echt voorbij is!

Parson James – Stole the show

Momenteel hoor je op de radio de versie samen met Kygo nogal eens, maar eigenlijk vind ik deze akoestische versie een stuk leuker!

Sam Hunt – Take your time

Ik sluit af met mijn favoriete nummer van dit moment, ook een vrij nieuw nummer en wat mij betreft een blijvertje! Kan er geen genoeg van krijgen! Die man lijkt trouwens wel wat op David Beckham vind ik. Niet dat dat iets uitmaakt, het viel me gewoon op.

Meer leuke muziek ontdekken? Volg me op Spotify!

Wat is jouw huidige favoriete nummer?