Ik ben de laatste tijd weer aardig ‘bij’ met het lezen van blogposts van anderen en als ik tijd en zin heb, vind ik het dan ook weleens leuk om blogs te bezoeken die ik (nog) niet volg, om zodoende ook wat artikeltjes te kunnen vermelden die niet afkomstig zijn uit het standaard bloglijstje wat in mijn RSS-reader staat. Ook dit keer heb ik dus weer wat leuk leesvoer voor je!

reads-of-the-week

Ik begin met eten, namelijk een yoghurt cake en een ham-prei schotel. Ook DIY’s vind ik altijd leuk om te bekijken. Bijvoorbeeld een projectje met nagellak, Geen DIY maar wel handig is Send Anywhere, waarmee je bestanden kunt uitwisselen tussen devices.

Dan nog een aantal fotografie-gerelateerde linkjes: Een aantal tips om de zonsopgang en zonsondergang met je smartphone te fotograferen, dingen die je ontwikkeling als fotograaf tegenwerken, een uitleg hoe je je foto’s in de beste kwaliteit op Facebook kunt parkeren en tips om regen te gebruiken als creatieve tool voor je foto’s.

Wat is de leukste site die jij onlangs hebt bezocht? Behalve EstrellaWeb natuurlijk! :-)