Ik ben de laatste tijd weer aardig ‘bij’ met het lezen van blogposts van anderen en als ik tijd en zin heb, vind ik het dan ook weleens leuk om blogs te bezoeken die ik (nog) niet volg, om zodoende ook wat artikeltjes te kunnen vermelden die niet afkomstig zijn uit het standaard bloglijstje wat in mijn RSS-reader staat. Ook dit keer heb ik dus weer wat leuk leesvoer voor je!

reads-of-the-week

Allereerst wat lekkere dingen! Broccoli-courgettesoep en diverse ontbijtrecepten die ik op de blog van Lonneke vond. Tot slot yoghurt cake, appel-limoencake en ham-prei schotel.

Ook DIY’s vind ik altijd leuk om te bekijken. Bijvoorbeeld een projectje met nagellak, Geen DIY maar wel handig is Portal, waarmee je snel bestanden van PC naar iPhone kunt sturen, al ben ik zelf inmiddels fan van Send Anywhere, waar ik misschien binnenkort wel een review over schrijf.

Dan ook nog een aantal fotografie-gerelateerde linkjes. Om te beginnen tips om de zonsopgang en zonsondergang met je smartphone te fotograferen, dingen die je ontwikkeling als fotograaf tegenwerken, een uitleg hoe je je foto’s in de beste kwaliteit op Facebook kunt parkeren en tips om regen te gebruiken als creatieve tool voor je foto’s.

Wat is de leukste site die jij onlangs hebt bezocht? Behalve EstrellaWeb natuurlijk! 🙂