Ik heb de laatste tijd (weken, maanden) weer een aantal leuke items gescoord waar ik erg blij mee ben en die ik ook graag op m’n blog wil delen. Het is een behoorlijk gevarieerd lijstje geworden, dus niet alleen kleding. Ik heb er dit keer geen collage van gemaakt, maar je kunt alle afzonderlijke afbeeldingen gewoon aanklikken.

Burgundy bikerjack

Als eerste een item wat ik begin augustus al heb gekocht, dus de maandvermelding in de titel is in dit geval een beetje misleidend. Ik was met Martin in Breda en scoorde dit ontzettend toffe jasje bij The Sting. Hij was afgeprijsd voor € 15, terwijl hij origineel € 40 of € 50 had gekocht. Niet gek toch? Ik heb ‘m echt al veel gedragen. Ik ben gek op dit soort jasjes en op deze kleur!

L’Oréal Super Liner Blackbuster

Ik heb in de afgelopen jaren al heel wat miskopen gedaan op het gebied van pen eyeliners. Ik vind ze zo handig, eigenlijk nog handiger dan oogpotlood, kajal of gel eyeliner. Maar meestal worden ze na een paar keer waterig en ik hou juist van gitzwart. Deze blijft zwart en ik heb ‘m al diverse keren gebruikt. Hij is ook wel wat duurder dan de gemiddelde pen eyeliner, maar zijn geld dus echt waard! Ik vind de dikke punt ook erg fijn werken.

Fringe gilet met studs

Vorige week sinds lange tijd weer eens bij Cool Cat binnen gewipt. Een winkel waar een jaartje of wat geleden nog mijn halve garderobe vandaan kwam, maar inmiddels is dat wel veranderd. Het grootste deel van de kleding daar past niet meer bij mijn smaak en leeftijd, maar soms zijn er nog best toffe items, zoals dit giletje.

Toen ik het zag, twijfelde ik of het echt wel iets voor mij zou zijn. Het is een beetje cowboy-achtig, was mijn eerste gedachte. Maar toen ik het aantrok, vond ik het gelijk superleuk staan en hij was nu voor de helft afgeprijsd. Kijk, dat is leuk shoppen!

Fluwelen choker

Ik weet niet wat het is, maar ik heb opeens een voorliefde voor dit soort kettinkjes. Ik heb ze vroeger ook ontzettend veel gedragen en nu natuurlijk spijt dat ik daar niets van bewaard heb. Gelukkig hebben we AliExpress in zo’n geval. Dit kettinkje met een zilverkleurig hangertje in de vorm van een blaadje kostte slechts 60 cent en dat inclusief verzendkosten. Say what?

Dit soort kettinkjes worden vaak geassocieerd met goths, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Ik vind het bijvoorbeeld ook leuk om te combineren met een eenvoudig losvallend shirt en een zwarte skinny jeans. Niets gothic aan. Sowieso zie je dit soort chokers de laatste tijd vaker, als ik me niet vergis, heb ik er op de webshop van H&M ook één gezien. Ik heb dit kettinkje in elk geval al veelvuldig gedragen.

Shirt met tekst

Talking about H&M… Dit shirtje komt daar wel vandaan, van de webshop, want de fysieke winkels van H&M zul je me nog steeds niet snel vinden. Ik shop liever vanuit m’n luie stoel. :-) Ik vind shirtjes met tekstopdruk altijd erg leuk en zo ook deze met de tekst ‘word’, vind ik wel humor. Sowieso hou ik van grijze shirtjes en nog meer van grijs gemêleerde shirtjes.

Logitech K120 toetsenbord

Tja, het is niet zo slim om een glas drinken over je toetsenbord te gooien, daar knapt ie niet van op. Gelukkig was ie eigenlijk toch al aan vervanging toe en kostte een nieuwe me slechts € 12. In eerste instantie had ik bij Dixons een toetsenbordje van Trust, maar daar zaten wat toetsen op een heel andere plek dan ik gewend was en daar kon ik niet aan wennen. Die vervolgens weer teruggebracht en deze van Logitech gekocht. Supersimpel ding, maar doet wat ie moet doen en met de indeling die ik van m’n oude gewend was.

Vest met sterren

Waar ik lange tijd zwoer bij hoodies, of in normaal Nederlands capuchonvesten, vind ik de wat meer vrouwelijkere vesten de laatste tijd toch ook wel heel erg leuk! Zo ook deze van HEMA die vorige week in de folder stond. Ik hou van grijs, ik hou van gebreid en ik hou nog veel meer van sterren! Hij was ook nog eens niet duur en ik vind hem superleuk! Het is geen heel dik vest, dus lekker om in de herfst te dragen.

Rood geruite sjaal

Ik ben niet echt een sjaal-type, in elk geval niet zo iemand die ook binnen een sjaal draagt, maar zo’n rode plaid sjaal, daar was ik toch al maanden naar op zoek. Overal gekeken (online en offline), maar niets gevonden wat ik leuk genoeg vond.

Ik was de zoektocht maar weer gestaakt en dan loop je opeens tegen precies het item aan wat je zocht. Yay! Deze scoorde ik bij ONLY en ik vind ‘m superleuk! Hij is gelukkig niet al te dik, ik moet alleen nog leren hoe je zo’n sjaal (hij is vrij breed) een beetje leuk om kunt slaan zonder dat er een dikke knoop onder je kin zit of dat ie van je schouders af glijdt. Tips zijn welkom!

Nike MD Runner 2

Ik kocht iets van anderhalf jaar geleden zwart met blauwe Nike MD Runner bij Scapino en heb ze sindsdien echt belachelijk vaak gedragen. Aanvankelijk kocht ik ze als ‘fietsschoenen’, maar ik heb er ook enkele honderden kilometers te voet mee afgelegd. En nee, ik overdrijf niet.

Ze zijn nog steeds niet versleten, al zijn ze wel aardig uitgelopen. Ik wilde dezelfde ook heel graag in het zwart met wit logo, maar die leken niet te bestaan. Totdat de Nike MD Runner 2 uitkwam en ze bij Scapino een actie hadden waarbij overal 20% korting vanaf ging. Shoppen dus!

Wat is het leukste item wat jij onlangs hebt gescoord?