Eigenlijk ben ik te moe om te bloggen, maar omdat mijn plichtsbesef zo hard roept dat het toch zoveel moeite niet is om even iets in elkaar te flansen, zit ik hier alsnog, Misschien dat ik mezelf ter compensatie dan voor morgen maar een dagje vrijaf gun. :-)

Ondanks dat ik de hele week ziek ben geweest en dus ook eigenlijk niks bijzonders heb gedaan of meegemaakt, heb ik grappig genoeg wel meer foto’s dan de weken ervoor. Reden hiervoor is dat ik mijn geliefde iPhone 5S weer terug heb (of in elk geval hetzelfde toestel) en dus weer mooiere foto’s kan maken! Aangezien Bas toch dagelijks z’n behoefte moet doen, ongeacht of ik ziek ben, ben ik alsnog regelmatig buiten geweest, en als je zo gericht bent op foto’s maken als ik, zie je altijd wel iets wat een plaatje waard is.

dinsdag 1 september

Maandag heb ik praktisch de hele dag met vrij hoge koorts op bed gelegen, alleen onderbroken door een bezoekje aan de huisarts, waarbij ik mezelf maar amper overeind kon houden, dus foto’s maken zat er ook niet echt in. Dinsdag kwam mijn moeder boodschappen brengen en liepen we een rondje met Bas, waarbij ik de foto van de aparte wolkenlucht maakte.

Verder begon ik met mijn antibiotica-kuur tegen de bronchitis, maakte ik de bleekscheet-selfie en ontdekte ik het lezen van ebooks op de iPad. Omdat ik me ‘s avonds meestal het best voel, heb ik toen ook nog een klein rondje met Bas gelopen, waarbij ik de laatste foto maakte.

woensdag 2 september

Een dag met een mooie wolkenlucht, dus maakte ik tijdens de paar kleine rondjes die ik met Bas liep, diverse foto’s. ‘s Avonds zag de lucht er veelbelovend uit en ben ik toch even op de fiets gesprongen om een klein rondje te maken om wat foto’s te schieten. De lucht was zó oranje, dat het haast leek alsof er ergens brand was!

donderdag 3 september

Wederom een dag met veel bank-hangen, boeken lezen en films kijken. Ik at met smaak een bord blauwe druiven leeg wat ik van m’n moeder had gekregen (ze heeft zelf een druivenrank die haar grote trots is) en later zette ik de vrij dramatische wolkenlucht op de foto.

Druiven

Wolkenlucht

vrijdag 4 september

Zoals ik volgens mij eerder al liet weten, zijn de beesten er dolgelukkig mee dat de baas zoveel tijd op de bank doorbrengt en wel op zo’n manier dat ze lekker op schoot kunnen liggen. Bas is veranderd in een soort dierlijke post-it en ook Molly kan urenlang liggen dutten op mijn benen.

Het katje op de tweede foto maakt weliswaar geen deel uit van mijn huisdieren-clan, maar vond ik wel een mooi beestje om op de foto te zetten. De oorbelletjes had ik besteld bij mijn favoriete sieraden-webshop OhSoHip en ik vind ze echt superleuk!

Bas op de bank

Leuke kat

Molly op schoot

Oorringetjes van OhSoHip

zaterdag 5 september

Tussen de geselende regenbuien door een paar rondjes gemaakt met Bas en ‘s middags simit-broodjes gehaald bij Istanbul. Dat is een Turks broodje met sesam. wat wordt gebakken in de vorm van een ring. Een beetje vergelijkbaar met een bagel en ik heb al uitgevonden dat ‘t vooral heel lekker is als je ‘m een beetje warm maakt in de oven en dan een plak kaas erop. Smullen!

De overige drie foto’s maakte ik tijdens de wandelrondjes. Gister was tot nu toe mijn beste dag. Vandaag heb ik tot nu toe geen enkele foto gemaakt omdat ik eigenlijk te moe ben om iets te ondernemen. Momenteel is het overigens waarschijnlijk vooral mijn al twee weken voortdurende slaapgebrek wat me parten speelt, dan de bronchitis zelf. Dat denk ik tenminste.

Ariën Brandsteeg

Mooi licht

Lingehaven in zwart-wit

Simit

Hoe was jouw week?