Eigenlijk ben ik te moe om te bloggen, maar omdat mijn plichtsbesef roept dat ‘t niet zoveel moeite is om even iets in elkaar te flansen, zit ik hier alsnog, Misschien dat ik mezelf ter compensatie dan voor morgen maar een dagje vrijaf gun. :-)

Ondanks dat ik de hele week ziek ben geweest en ook niks bijzonders heb gedaan, heb ik grappig genoeg wel meer foto’s dan de weken ervoor. Reden hiervoor is dat ik mijn geliefde iPhone 5S weer terug heb (of in elk geval hetzelfde toestel) en dus weer mooiere foto’s kan maken! Aangezien Bas toch dagelijks naar buiten moet, ongeacht of ik ziek ben, ben ik alsnog regelmatig de deur uit geweest en als je zo gericht bent op foto’s maken als ik, zie je altijd wel iets wat een plaatje waard is.

dinsdag 1 september

Maandag heb ik de hele dag met hoge koorts op bed gelegen, alleen onderbroken door een bezoekje aan de huisarts, waarbij ik mezelf amper overeind kon houden, dus foto’s maken zat er ook niet echt in. Dinsdag kwam mijn moeder boodschappen brengen en liepen we een rondje met Bas, waarbij ik de foto van de wolken maakte.

Verder begon ik met een antibioticakuur tegen de bronchitis, maakte ik een selfie en ontdekte ik het lezen van e-books op de iPad. Omdat ik me ‘s avonds meestal ‘t best voel, heb ik toen een klein rondje met Bas gelopen, waarbij ik de laatste foto maakte.

woensdag 2 september

Een dag met een mooie wolkenlucht, dus maakte ik tijdens de paar kleine rondjes die ik met Bas liep, diverse foto’s. ‘s Avonds zag de lucht er veelbelovend uit en ben ik toch even op de fiets gesprongen om een klein rondje te maken om wat foto’s te schieten. De lucht was zó oranje, dat het haast leek alsof er ergens brand was!

donderdag 3 september

Wederom een dag met veel bankhangen, boeken lezen en films. Ik at met smaak een bord blauwe druiven leeg wat ik van m’n moeder had gekregen en later zette ik de vrij dramatische wolkenlucht op de foto.

vrijdag 4 september

Zoals ik eerder al liet weten, zijn de beesten er maar wat blij mee dat ik zoveel tijd op de bank doorbrengt en wel op zo’n manier dat ze lekker op schoot kunnen liggen. Bas is veranderd in een soort dierlijke post-it en ook Molly kan urenlang liggen dutten.

Het katje op de tweede foto maakt weliswaar geen deel uit van mijn huisdieren-clan, maar vond ik wel een mooi beestje. De oorbelletjes had ik besteld bij mijn favoriete sieradenwebshop OhSoHip en vind ze echt superleuk!

zaterdag 5 september

Tussen de geselende regenbuien door wat rondjes gemaakt met Bas en ‘s middags simit gehaald bij Istanbul. Dat is een Turks broodje met sesam. wat wordt gebakken in de vorm van een ring. Een beetje vergelijkbaar met een bagel en vooral heel lekker als je ‘m een beetje warm maakt in de oven met een plak kaas erop.

De overige drie foto’s maakte ik tijdens de wandelrondjes. Gister was tot nu toe mijn beste dag. Vandaag heb ik tot nu toe geen foto gemaakt omdat ik te moe ben om iets te ondernemen. Momenteel is het waarschijnlijk vooral het slaapgebrek wat me parten speelt, dan de bronchitis zelf.