Hoi! Heb je een beetje een leuke zondag tot nu toe? Aan het weer zal het in elk geval niet liggen. Na al die regen is het warempel zelfs mooi weer en heb ik vandaag ook lekker zonder jas buiten gelopen. De zomer is over, maar voor een lekkere nazomer wil ik best tekenen!

De afgelopen week voelde ik me eindelijk weer een stuk beter na mijn bronchitis, ging ik weer eens op bezoek bij oma, alweer uit eten met m’n vader, zat ik bijna elke dag bij Istanbul en werkte ik thuis een hoop achterstallige klusjes weg.

maandag 14 september

Maandag had ik twee afspraken. Eén bij beautysalon Skin Cura van m’n achternichtje om m’n wenkbrauwen te laten verven en een check-up van de gezichtsbehandeling waar ik mee bezig ben. Kort daarna zat ik bij de kapper in de stoel. Hoe dat afliep, kon je dinsdag al lezen.

Het weer was wisselvallig, wat een aantal karakteristieke wolkenluchten opleverde. Foto twee en drie maakte ik vanaf de veerpont. Weer thuis een paar boodschappen bij Spar gedaan waar ik weer eens een Starbucks Seattle Latte kocht. Ik ben hier echt aan verslingerd!

dinsdag 15 september

Dinsdag was ik enorm vroeg wakker en aangezien dat niet zo heel vaak gebeurt, wilde ik gelijk van de gelegenheid gebruik maken om weer eens een zonsopgang te fotograferen. Helaas kwam ik niet verder dan de foto van het Dalems kerkje. De zon verschool zich al vrij snel achter een laaghangend wolkendek en sowieso kon ik geen goede plek vinden. Helaas, volgende keer beter.

Vervolgens een selfie die je in de post over het haarkleur verhaal ook al hebt kunnen zien, maar ik vind deze stiekem best leuk, dus mag ie hier ook nog een keer. Zoals je misschien ook wel is opgevallen, heb ik deze inmiddels ook ingesteld als profielfoto op social media en m’n blog.

woensdag 16 september

Woensdag begon ik met latte amaretto. Uit een zakje, maar niet minder lekker! Verder stond een bezoekje aan oma gepland. Ik ben eerst langs het oude huis geweest, waar m’n moeder bezig was.

Daar maakte ik de foto van het verweerde hout (tuintafel), de Hortensia en het voormalige ‘hok’ van opa. Het huis moet verkocht worden, dus het moet aantrekkelijk ogen voor mogelijke kopers. M”n moeder had dit ervan gemaakt. Leuk, zo met die oude typemachine!

Eenmaal bij oma maakte ik de foto van de libellen op een roze kaart die ze had gekregen en het witte bloemetje. Vervolgens ging ik nog vrij onverwachts weer uit eten met m’n vader. Dit keer bij de Pannenkoekenbakker in Woudrichem. Smullen geblazen! Bas was natuurlijk ook mee en kreeg ook een eigen pannenkoek.

Terwijl m’n vader me na het eten naar de veerpont bracht, zat ik te spelen met de boardcomputer van zijn nieuwe auto. Leuk speelgoed. :-) Vanaf de pont maakte ik de foto van de bomen langs de waterkant en ‘s avonds had ik nog een afspraak bij Istanbul, waarvoor ik nieuwe foto’s van het interieur had gemaakt, die ik op m’n iPad had gezet om ze te laten zien. Ideaal, zo’n tablet!

donderdag 17 september

Op donderdag niet zoveel bijzonders gedaan. Een paar boodschapjes, weer bij Istanbul geweest en thuis wat gerommeld en gelezen. De foto van Micky en mij vind ik wel grappig, die kat kijkt zo leuk.

Vervolgens een close-up van een ketting die ik al even heb, maar nog niet eerder gedragen. Het is een echte statement ketting en hij ziet er heel duur uit, maar ik kocht hem een tijdje geleden bij Kruidvat voor maar € 4. Niet gek toch?

vrijdag 18 september

Donderdag was er een glas drinken over m’n toetsenbord gegaan en ondanks dat ie het toen nog prima deed, was dat de volgende ochtend wel anders. Vervolgens de hele boel uit elkaar gehaald en grondig schoongemaakt, maar het mocht niet baten. Sommige toetsen deden niets, terwijl anderen weer een dubbele aanslag gaven. Uiteindelijk maar een nieuwe aangeschaft. Gelukkig nogal geen dure uitgave.

Bij Xenos zag Bas deze kinderstoel wel zitten als nieuwe mand. Later thuis aan de gang met het havermoutkoekjes recept wat je eerder deze week al voorbij hebt zien komen. Ik wilde eigenlijk foto’s met m’n camera maken, maar het was te donker en ik kreeg geen goede foto’s.

Tot slot een boek waar ik momenteel in bezig ben. Ik lees heel wat af de laatste tijd en dit boek vind ik erg goed geschreven. Omdat ik me de laatste tijd zoveel tussen Turkse mensen begeef, vind ik het wel interessant om wat meer te lezen over hun cultuur en gewoontes en zo. Ik weet nu eenmaal graag overal iets vanaf!

zondag 20 september

Van zaterdag geen foto’s, maar deze dag dan ook weinig bijzonders gedaan. Niet dat dat vandaag wel het geval is, maar desondanks wel een paar foto’s. Bas stond zo te jengelen dat hij eruit wilde (kan ik wel in komen, was laat wakker), dus nam ik een stuk simit mee voor onderweg en nuttigde mijn ontbijt zodoende buiten de deur.

Later lag ie met Micky te luieren en zette ik m’n huidige favoriete oogschaduwpaletje op de foto. Het is het Arabian Nights palette van Sleek. Deze heb ik al langere rijd, maar nu het weer meer richting herfst gaat, vind ik de kleurtjes daar heel goed bij passen. Tot slot een wat zielige zonnebloem en een stuk pizza wat ik zaterdagavond bij Istanbul had meegekregen om eens te proberen. Ze hebben deze net nieuw en het smaakt erg lekker!

Hoe was jouw week?