Hoi! Welkom op deze zonnige zondag en natuurlijk ook (weer) welkom op mijn blog. Hoe vaak of weinig je ook komt, ik ben altijd blij om je te zien! Vandaag een vroeger weekoverzicht dan je gewend ben en dat terwijl ik toch niet bepaald vroeg uit m’n bed kwam, nadat ik het nog 4 uur heb zien worden. Deze week was het als vanouds weer een hele klus om uit te zoeken welke foto’s ik wilde plaatsen, omdat ik er weer aardig wat heb gemaakt!

maandag 21 september

Niet echt veel bijzonders gedaan, alleen wat boodschapjes. Bij Spar scoorde ik dit lekkere toetje, een soort variant op tiramisu en eigenlijk vond ik deze lekkerder! Alleen geen toetje om al te vaak te eten, echt heel gezond is het niet! Ik vind toch al dat ik nodig moet afvallen.

Lekker toetje!

woensdag 23 september

Van dinsdag geen foto’s, want niet zoveel gedaan. Woensdagmorgen ging ik met Bas de eendjes voeren. Dat vind ik altijd zo leuk om te doen! Ik had een enorme zak oud brood meegekregen van Istanbul om ze te voeren. De eenden en meeuwen waren er maar wat blij mee en Bas wist ook wat stukjes mee te pikken. De foto van de Visbrug maakte ik ook daar vandaan.

‘s Middags stak ik over naar Woudrichem voor en boodschap bij Action en om even bij te kletsen in de ijssalon, onder het genot van een heerlijke latte. Vanwege het wisselvallige weer had ik geen zin om er via de brug heen te fietsen. Onderweg maakte ik ook de foto van de bomen. ‘s Avonds deed ik een poging om een foto van m’n haar te maken.

Zo kan ik beter zien hoe lang het al is, dan in de spiegel. Ik ging ‘s avonds weer naar Istanbul en omdat het stortregende toen ik naar huis ging, mocht ik een paraplu lenen. Het ding was zo enorm dat ie ongeveer m’n gang blokkeerde toen ie stond te drogen, maar lief dat ik ‘m mocht lenen!

donderdag 24 september

Donderdag weer met de fiets op pad, dit keer met de trein. Sportief is het niet. Omdat ze bij Action in Woudrichem niet hadden wat ik wilde, ben ik de dag erna naar het filiaal in Arkel geweest. Deze winkel vind ik minder fijn, maar ik ben wel geslaagd!

Omdat ik het een saai stuk vind naar Arkel en het nog steeds wisselvallig was, dus met de fiets in de trein in plaats van over de weg. :-) Op de terugweg maakte ik de foto van het spoor tijdens het wachten.

vrijdag 25 september

Overdag weinig bijzonders gedaan, behalve wandelen en naar de stad voor een paar boodschappen en een cadeautje voor Martin, die jarig was. Het was een mooie dag met een Hollandse wolkenlucht, dus dat vroeg om een paar foto’s! Allereerst spotte ik de gekke blokhut-boot in de Lingehaven, deze lag er vanwege de botenbeurs die de dag erna plaatsvond.

Vervolgens het mooie torentje van de voormalige Waterstaatskerk, wolken boven huizen aan de Pompstraat en mijn nieuwe Nikes! Ik ben al minstens 2 jaar op zoek naar dit model (Nike Air Max 1), maar kon ze nergens vinden. Het zijn geen originele (daar was de prijs ook naar), maar ik vind ze tof, ze lopen lekker en daar gaat het om.

€ 139 voor een paar schoenen vind ik nog altijd een bizar bedrag en deze waren aanzienlijk goedkoper! Tot slot een selfie waarop ik wel erg serieus kijk. Ik was heus niet chagrijnig of zo, maar ik ben meestal ook serieus. :-)

‘s Avonds naar de verjaardag van Martin, waar ik tot half elf ben geweest. Was gezellig en hij vond zijn cadeautje leuk (had een pakket met wat verschillende biertjes erin gekocht). Tegen elven weer thuis en vervolgens vrij snel naar bed omdat ik moe was, maar toch duurde het toen nog een hele poos voordat ik eenmaal sliep.

zaterdag 26 september

De post bracht een pakje uit Duitsland, een highlighter van Catrice die ik op eBay had gescoord. Ik wilde deze heel graag, maar omdat ie uit een limited edition komt, is ie niet meer in de winkel te krijgen. Hij is echt prachtig!

De stad was druk vanwege de botenbeurs, dus ontvluchtte ik Gorkums grondgebied en stak ik de Merwede over om bij m’n moeder te gaan eten. Onderweg zette ik nog wel de verzameling boten en de stoere Toyota op de foto.

Ook tijdens het overvaren bleef m’n telefoon niet in m’n tas zitten en maakte ik een foto vanaf het bovendek van de pont en spotte ik niet veel later een leuk zeilbootje, wat je op de pont-foto ook al aan ziet komen.

M’n moeder had mooie rozen en zonnebloemen staan, die er natuurlijk ook aan moesten geloven. Met de pont van half zes weer naar huis, bepakt en bezakt (rugtas en twee tassen) en met een volle maag.

zondag 27 september

Het eerste wat ik zag toen ik wakker werd, was deze schets die Instagram-vriend Osman voor me had gemaakt, echt superleuk! Ik klets regelmatig met hem via Instagram Direct over van alles en nog wat. Hij woont in Turkije en kan waanzinnig goed tekenen. Ik was dan ook erg verrast toen hij mij getekend bleek te hebben.

De zon schijnt, dus dat betekent een lekkere wandeling! Buiten de Waterpoort ook een tijdje op een bankje gezeten. Over het water turen, mensen kijken en weer één van mijn opdrachten voor de 30 Day Photography Challenge doen.

Daar is foto drie ook eigenlijk voor, maar ik vond deze zo gaaf dat ik ‘m toch ook al hier wilde plaatsen. Een man in silhouet en dan zo’n zwerm vogels die recht achter zijn hoofd lijkt te vliegen. Wat mij betreft echt een karakteristiek plaatje! Tot nog een meerpaal in de Merwede met weer zo’n gave lucht.