Heb ik nog maar één blogpost gepubliceerd de afgelopen week? En is het inmiddels ook al donderdag? Oeps! Nou ja, het lijntje kan niet altijd gespannen staan tenslotte en ondanks dat ik niet echt zeggen dat ik echt nog ziek ben, voel ik me desondanks nog steeds niet zo fit en trek ik me het liefst terug met een boek op de bank.

Vandaag even een snelle blogpost met een kort maar krachtig citaat. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat deze afbeelding me in eerste instantie vooral aantrok door het gebruikte lettertype en het soort uitgegumde effect wat om de letters heen ligt, maar de tekst zelf is er natuurlijk ook wel één om in te lijsten.

quote-make-dreams-happen

Ik heb deze quote ook op Facebook gedeeld, maar had daar aanvankelijk mijn twijfels over. Want make your dreams happen, dat past toch niet echt bij mij. Bij dromen zie ik altijd grootste doelen voor me. Dingen behalen, creëren, verre reizen maken. Ik ben niet zo’n doelen-mens, verre van.

Ik zie op andere blogs bijvoorbeeld regelmatig doelenlijstjes voorbij komen voor de nieuwe maand en dat is voor mij echt de ver van m’n bed show. Ik ben anders, voor mij hoeft dat niet zo.

De onvoorspelbaarheid van het leven is juist wat het voor mij interessant maakt. Soms ook beangstigend, maar in de meeste gevallen interessant. Ik hou niet van vooraf uitgestippelde wegen, ik wil niet weten waar ik over een maand sta. Let it flow!

Maar die dromen dan? Het leuke van dromen is dat ze zo groot- of kleinschalig kunnen zijn als je zelf wenst. Op het moment is één van mijn grootste dromen nog altijd om een leven te kunnen leiden wat grotendeels vrij is van angst, maar het kan ook veel simpeler!

Zo droomde ik onlangs letterlijk dat ik geweldige foto’s had gemaakt met mijn iPhone omdat het licht zo mooi was. Het toeval wilde (of juist geen toeval) dat het licht de volgende dag super bleek te zijn, waardoor ik een aantal leuke plaatjes heb kunnen schieten. Ook dat zijn dromen. :-)

Wat is momenteel jouw droom?