Het lijkt erop dat de inspiratie voor het bloggen weer aardig is teruggekeerd en daar ben ik maar wat blij om! Ik heb er ook echt weer zin in. Ik denk dat het wegblijven van inspiratie voor een heel groot deel te maken heeft gehad met ‘t feit dat ik uiteindelijk toch zo’n drie weken niet al te best in m’n vel heb gezeten. Bronchitis, koorts, lamlendigheid tot en met. Dat idee.

Maar nu gaat het dus weer goed, erg goed zelfs! Ik ben weer helemaal beter, heb weer energie voor tien, weinig tot geen last van angst en ik heb het gevoel dat ik de hele wereld aankan.

Ik heb zelfs al een keer met de gedachte gespeeld dat ik over een maandje of twee misschien wel met m’n medicatie kan stoppen, maar ik wil niet al te overmoedig zijn en de therapeute heeft dat idee tijdens mijn laatste sessie ook heel gauw uit m’n hoofd gepraat.

quote-wearing-smile

Maar goed, het gaat dus lekker! Ik ben vrolijk, heb zin om van alles aan te pakken, ben weer bij met blogs lezen, Instagram volgen en alle andere ‘klusjes’ die soms nogal eens achterblijven en ondertussen heb ik nog tijd over voor andere dingen.

Zoals mezelf opzadelen met een enorme klus aan m’n blog, namelijk het omzetten van tags naar categorieën en vervolgens weer relevante (andere) tags aan alle blogposts toevoegen. Als je in het menu op ‘Blogs’ klikt, krijg je een uitklapmenu met de rubrieken te zien. Best handig toch?

Maar voordat dit een heel site-update-annex-dagboek-verhaal wordt, het gaat tenslotte om de quote die ik vandaag voor je heb uitgezocht. Weer zo één met een heerlijk lettertype en een citaat wat momenteel zeker van toepassing is op mij! ;-)

Wat maakt jou vrolijk?