Het gaat niet echt heel lekker met bloggen. Al 2 dagen overgeslagen en nul komma nul inspiratie voor iets leuks of interessants. Ik denk dat je kunt stellen dat ik met m’n gedachten heel ergens anders zit. Zoals mijn vader altijd zegt: Je kunt niet altijd zes gooien. Of in dit geval vrij vertaald naar: Je kunt niet altijd zeven dagen per week bloggen. That’s life.

Vandaag weer eens een ik-heb-geen-inspiratie-voor-iets-anders blogpost met een foto van een aantal jaar geleden. Die van vandaag heb ik expres gekozen, omdat ik binnen nu en enkele uren de trotse bezitter ben van de nieuwe iPhone 6S. Precies vijf jaar geleden had ik mijn allereerste iPhone in handen: De iPhone 3GS. Gelukkig dat ik was! Ik wilde al heel lang een iPhone.

Inmiddels zijn we vijf jaar en een aantal iPhone’s verder. Ik heb niet alle modellen gehad, maar de iPhone 6S wordt m’n vierde. Overigens kies ik bewust voor de S-versie, omdat daar eventuele ‘kinderziektes’ uit zijn en ook vaak nog wat extra functionaliteit is toegevoegd. Een betere keuze dus, wat mij betreft.

Onderstaande foto is overigens met het mobieltje van m’n moeder gemaakt, omdat ik mijn eigen iPhone in m’n hand houd. Het enorme ‘apparaat’ rechts ervan is geen iPhone Plus, maar een bordje met koelkastmagneetjes, vormgegeven als iPhone. Gespot in een winkeltje in Leerdam, waar ik die dag met m’n moeder was.

Wat was jouw eerste smartphone? En welke heb je nu?

Mijn iPhone en iPhone magneetjes