Begin september schreef ik dat ik was gestart met de 30 Day Photography Challenge. Een leuke uitdaging, maar ook een lastige, omdat ik dat soort dingen doorgaans niet lang volhoud zonder het te vergeten of het zat te zijn. Het goede nieuws is dat ik deze wel heb volgehouden, zij het dat ik sommige ‘opdrachten’ één of meerdere dagen later maakte.

Inmiddels is de nieuwe maand twee dagen oud en heb ik alle foto’s die ik voor de challenge heb gemaakt verzameld. Ondanks dat ik ze allemaal met m’n iPhone heb gemaakt, zijn ze, op één na, geen van allen in de Weekly Snaps verschenen.

Dat heb ik bewust gedaan, omdat het anders een beetje dubbel wordt en dat is niet leuk. Ik heb er ook over gedacht of ik overal een uitleg bij ga zetten, maar dan wordt het wel een erg lange blogpost.

Hieronder zie je alle foto’s bij elkaar. In de omschrijving van elke heb ik geschreven wat de opdracht was. Daarvoor moet je de foto’s dus wel aanklikken om deze te kunnen zien. Ik heb bij de meeste foto’s m’n best gedaan om er een beetje creatief mee om te springen.

De foto van de bladeren fotografeerde ik bijvoorbeeld voor de opdracht ‘changes to come’, wat voor mij de herfst symboliseert. De selfies heb ik weleens leuker gezien, maar op de eerste was ik ziek en op de tweede, die van 30 september dus, was ik moe. Ach ja, het gaat om het idee. :-)

Wat vind jij van de foto’s? En doe je zelf ook weleens een challenge?