Oktober loopt op z’n eind, de bomen zijn bijna kaal, de eerste winterjassen zijn al gesignaleerd en de eerste ik-heb-zo’n-heimwee-naar-de-zomer berichtjes ook. Kortom: We zitten echt midden in de herfst, of je het nou leuk vindt of niet. Gelukkig zijn er voldoende dingen waarmee je dat fijne zomergevoel toch nog een beetje terug kunt brengen, waaronder mijn nieuwe iPhone cover!

Zoals je weet, ben ik sinds begin deze maand de trotse eigenaresse van de nieuwe iPhone 6S van Apple en dat vraagt uiteraard om een zoektocht naar leuke accessoires (ik schreef onlangs al over een bluetooth-speaker en een handige selfie-stick), maar ook degelijke telefoonhoesjes. Voor mij geen ultra goedkope hoesje meer. Ik wil mijn telefoontje graag goed beschermen!

Dit ontzettend vrolijke iPhone 6S hoesje is misschien niet direct waar in eerste instantie mijn keus op zou vallen, omdat ik zweer bij hoesjes waarbij het scherm ook afgedekt is, maar dit is toch wel een geval apart.

De naam is Otterbox en volgens de makers bezitten de covers van dit merk een Otterbox Certified Drop Protection, waar ruim 200 uur aan tests aan vooraf zijn gegaan. Dat kun je van het gemiddelde telefoonhoesje toch niet zeggen, right?

Mijn nieuwe Symmetry Case van Otterbox voelt dan ook heel degelijk en robuust aan, gemaakt van hard kunststof en siliconen, om je mobiel tegen alle ongemakken te beschermen. Het is wel even wennen dat mijn ultradunne iPhone 6S opeens aanvoelt als een iPhone 3GS, maar dat komt de bescherming alleen maar ten goede!

Er zijn uitsparingen voor audio- en Lightning ingangen en rubberachtige knopjes die over de bestaande home- en volumebuttons heen vallen. Ondanks dat ie mijn slanke telefoontje toch een stukkie dikker maakt, ligt de cover fijn in de hand!

Ondanks dat ik nog even moet wennen aan het idee dat er niks over mijn scherm heen zit, zal ik dit vrolijke hoesje zeker regelmatig gaan gebruiken! Een goede screen-protector scheelt natuurlijk ook al een hoop en laat ik er toevallig één gekocht hebben, die ook geoptimaliseerd is voor het drukgevoelige scherm van de iPhone 6S. De prijzen van de Otterbox-covers liggen iets hoger wat ik normaal gesproken voor een cover zou betalen, maar een drop-proof garantie krijg je tenslotte ook niet overal!

Ben jij al bekend met dit merk?