Het is al lang geleden dat ik de laatste post met glimlachmomentjes publiceerde. Ik heb ‘m er even bij gezocht en die is van 5 september. Het is niet dat ik geen leuke dingen heb meegemaakt overigens. Sterker nog: Ik heb de laatste tijd beduidend vaker dan anders gewoon voor me uit zitten smilen, maar vergat lijstjes te maken!

Secret love

Er zijn een paar mensen die het weten en waarschijnlijk een hoop die iets vermoeden, maar ik ben inderdaad verliefd. Alleen lijk ik patent te hebben op onmogelijke liefdes, dus laat ik niet veel over los over wie, wat en hoe. Behalve dan dat ik hem waanzinnig aantrekkelijk vind en helaas tot over m’n oren verliefd ben. Life happens.

iPhone 6S

Ik schreef er van de week al over, ik ben zo gelukkig met mijn nieuwe iPhone. Als ik daar niet van ga glimlachen weet ik het ook niet meer!

Complimentjes

Vorige week maakte ik een selfie die ik leuk genoeg vond om als profielfoto in gebruik te nemen op social media en m’n blog. Ik kreeg diverse lieve complimentjes. Onder andere iemand die me ‘vamp’ noemde, weer een ander die schreef dat rood echt mijn kleur is en de meest recente reactie op Instagram luidt dat ik er als ‘a beautiful doll’ uitzie, al weet ik niet of ik daar zo blij van moet worden.

Lady in red

Lady in red

Naar de film

Gister las je al over de film die ik afgelopen zaterdag met m’n moeder heb gezien. Spontane uitjes zijn altijd leuk en zeker als je uitgenodigd wordt! De film was super!

Verre vriend

Hoe gaat dat gezegde ook alweer? Beter een goede buur dan een verre vriend? Daar ben ik het niet helemaal mee eens, al heb ik niets tegen m’n buren. Ik heb sinds kort contact met iemand die ruim 3000 kilometer verderop woont en het gekke is dat ik echt al een vertrouwensband met die persoon heb opgebouwd, bijzonder is dat! Sowieso is het ook erg goed voor m’n Engels, want ik typ Engelse zinnen inmiddels net zo vingervlug als Nederlandse. Cuts both ways!

Sweater weather

Eindelijk is het zover dat ik mijn verzameling sweaters weer uit de kast kan trekken en er lekker in kan kruipen. Ik draag de laatste jaren liever sweaters dan gebreide truien, omdat die vrij snel kriebelen of er komen pilletjes aan. Bij sweaters heb je dat niet.

Papschaaltje

Wat doet een papschaaltje in mijn lijstje? Nou, bij Spar kun je sparen voor het leuke Poekie servies. Ik hoef niet een heel servies, maar heb inmiddels twee spaarkaarten vol en een mok en een kommetje gekozen. Zeg maar gerust kom. Daar past een hele plons yoghurt in en ik heb ‘m na eerste gebruik direct gebombardeerd tot favoriet!

Rode ruitjes

Dat ik eindelijk een rood geruite flanellen blouse én een rood geruite sjaal heb kunnen scoren in de afgelopen anderhalve maand, zonder er echt naar te hebben gezocht. Ik was naar beide items al even op zoek en soms loop je er zomaar ineens tegenaan. De blouse is officieel een herenmodel, maar hij past goed en draagt ontzettend fijn!

151014-sjaal-01

Waarom moest jij de afgelopen week glimlachen?