Het einde van oktober is inmiddels al in zicht, dus wat mij betreft weer de hoogste tijd om je mee te nemen naar een lijstje van mijn afgelopen maand. Wat heb ik gedaan, gegeten, gedragen, gezien en geluisterd? Je leest het vandaag allemaal!

Gedragen

Sweaters! De tijd van T-shirtjes is inmiddels echt voorbij, dus mag mijn collectie sweaters weer uit de kast komen. Heerlijk! Ik combineer een sweater het liefst met een skinny en een paar sneakers of stoere boots.

Verder droeg ik sinds tijden knalrode lipstick en mijn nieuwe en direct tot favoriet gebombardeerde rode jurkje van H&M. Op het moment dat ik dit lijstje invulde, droeg ik mijn favoriete zwarte skinny met een grijs gemêleerde top met lange mouwen en zwart kanten stukken op schouders en bovenarmen.

Gegeten

Zoals ik al eerder liet doorschemeren, probeer ik af te vallen en let ik dus meer dan anders op wat ik zoal binnenkrijg. Nou kan ik van mezelf niet zeggen dat ik echt heel ongezond at, maar het snoepen laat ik voorlopig sowieso even helemaal achterwege.

Verder probeer ik meer water te drinken (dat valt nog niet mee) en op te letten dat ik geen al te vette dingen eet. Maar omdat ik al zelden dingen als friet of pizza’s eet en sowieso niet van echt vet eten houd, zit dat wel goed. Verder heb ik de appels weer helemaal ontdekt, verschillende keren lekker gekookt en zelfs wat nieuwe recepten uitgeprobeerd!

Heel veel appels

Gedaan

Als er weer een maand voorbij is, moet ik echt altijd even nadenken wat ik nu eigenlijk gedaan heb. Enerzijds lijken die paar weken voorbij gevlogen, maar als ik terugkijk naar 25 september, de datum dat ik de vorige Loving Lately publiceerde, lijkt dat alweer een eeuwigheid geleden!

Ik ging deze maand uit eten bij De Burgemeester in Bleskensgraaf, naar de film Holland, natuur in de delta. Verder kreeg ik bezoek uit België, waar ik nog wel een apart item aan zal wijden en schafte de iPhone 6S aan. Ik fietste aardig wat kilometers wat door rugproblemen weer stil ligt, bracht heel wat uurtjes door bij Istanbul en ging bij oma op bezoek. Prima maand!

Gelezen

Ik zit momenteel blijkbaar weer in een periode dat de boeken me vanuit de mand op de bank aan liggen te staren, maar dat ik er steeds niet aan toekom om erin te lezen. Ik ben bezig in Vakantie bij Tiffany’s, wat geïnspireerd schijnt te zijn op de filmklassieker Breakfast at Tiffany’s, die ik nog steeds niet gezien heb. Een prima boek, maar verder dan een paar bladzijden kom ik steeds niet.

hm-jurk-rood

Gekocht

Een wat dunnere sweater met print van H&M die je in een eerder artikel al voorbij zag komen, het eerder genoemde rode jurkje, een aantal producten van Inecto en een nieuwe tube L’Oréal Color Corrector for blondes, die bij BeautyFabs ruim de helft goedkoper was dan bij de kapper. Ik kocht ook een screenprotector voor m’n nieuwe iPhone en ontving een paar dingetjes die ik al een paar weken geleden voor een paar cent bij AliExpress had besteld.

Gewenst

Zoals je hebt gelezen, is de nieuwe iPhone 6S inmiddels in de pocket, dat was mijn grootste wens als het op het kopen van spullen aankomt. Je bent gadgetliefhebber of je bent het niet! Verder heb ik geen wensen momenteel: Ik zit op een enkel onrustig momentje na, eigenlijk behoorlijk goed in m’n vel, doe leuke dingen (vanavond een feestje, yay!) en heb het doorgaans prima naar m’n zin met mijn leventje!

Geluisterd

Veel! Heel veel. Waar ik het lezen momenteel achterwege laat, ben ik wel veel bezig met beluisteren van muziek. Leuk tijdverdrijf en ik heb alweer veel toffe liedjes mogen ontdekken. Een artiest die ik een erg leuke sound (en een leuk koppie) vind hebben, is songfestivalwinnaar Måns Zelmerlöw. Onderstaand nummer heb ik al heel wat keren beluisterd!

Gekeken

Dokter Tinus! Dat is ook gelijk zo’n beetje het enige waar de tv voor aan gaat, want ook films heb ik niet gezien, andere tv-programma’s evenmin. Er is genoeg leuks te zien, maar ik heb er meestal gewoon geen erg in.

Sinds mijn tv ergens in het najaar van 2013 zo’n drie maanden niet aan is geweest, is die gewoonte er een beetje in geslopen. Ik heb dus niet zo’n huishouden waar de tv elke avond steevast aanstaat. 🙂

Geliefd

Elstar appels ♡ Rode kleding ♡ fijne haarproducten ♡ binnenkort Primark in Dordrecht ♡ nieuwe muziek op m’n iPod Shuffle ♡ iPhone 6S ♡ mooie herfstkleuren in de natuur ♡ naar hem kijken ♡ spontane ontmoetingen ♡ wraps maken ♡ complimentjes ♡ m’n speciale versie van latte Amaretto ♡ m’n rood geruite sjaal van ONLY ♡ knuffelen met m’n huisdieren

Wat was jouw meest favoriete momentje van deze maand?