Zo, de eerste dag van de nieuwe maand is een feit! Een mooie gelegenheid om terug te blikken naar de gekste en apartste zoekopdrachten van de laatste tijd. Aangezien er nooit veel variatie zit in de zoekcriteria waarmee mensen hier terecht komen, is het niet te doen om maandelijks zo’n artikel te doen, maar het is aan de andere kant ook weer niet zo erg als er een wat langere periode tussen zit.

Ester dammers

Er is iemand die afwisselend uit Oss en Tilburg lijkt te komen, die nooit estrellaweb.nl intikt om mijn site te benaderen, maar altijd op mijn naam zoekt en altijd op precies dezelfde manier: M’n voornaam met hoofdletter en achternaam met een kleine letter.

Het is grappig dat je aan de hand van statistieken het surfgedrag van je (vaste) bezoekers kunt bijhouden en mensen op die manier ook een beetje ‘leert kennen’, ook al heb je nog altijd geen idee wie die persoon werkelijk is. Grappig is het wel en op deze manier ‘wen’ ik ook een beetje aan het feit dat het dus voorkomt dat mensen naar mij specifiek op zoek zijn. 🙂

geblondeerd haar schijn

Ik kom de term ‘schijn’ zeg maar gerust nogal erg regelmatig tegen in het lijstje zoekopdrachten. Hoogstwaarschijnlijk wordt hiermee ‘gloed’ bedoeld, maar veel mensen geven blijkbaar toch de voorkeur aan het woord ‘schijn’, wat ik in deze context een beetje onnatuurlijk vind klinken.

random vragen om te stellen

Hoe heet je oma? Waarom hoop je soms op een wonder? Waarom zijn stoeptegels vierkant? Waarom hou je van dieren? Waarom weten we niet hoelang we leven? Waarom is hondenvoer altijd bruin? Waarom ben je vanmorgen chagrijnig wakker geworden? Waarom vinden we het leuk als de zon schijnt? Waarom kunnen pinguïns niet praten? Zo genoeg random vragen?

tragus piercing ervaringen

Kan het iedereen aanraden, als je ervan houdt tenminste. 🙂

gebak kaufland

Buitengewoon lekker, zoals ongeveer al het gebak in Duitsland, maar als je toevallig eens naar de Kaufland in Kleve gaat, zou ik je vooral de Konditorei aldaar in het stadje willen aanbevelen!

groen haar weer blonderen

Goh, weet je zeker dat je ‘t niet liever groen wilt houden?

help mijn haar oranje

Misschien dat John help-mijn-man-is-klusser Williams hier ook wel raad mee weet?

Insta account met slotje bekijken

Dat slotje zit er niet voor niks schat. Leave it there…

Waarom vinden we het leuk als de zon schijnt? Waarom kunnen PINGUÏNS niet praten? Zo genoeg random vragen?

compliment

Dankjewel!

van harte gefeliciteerd met je 40ste verjaardag

Ook dankjewel, maarreh, dat is alweer bijna een jaar geleden hoor!

mag je als je slechtziend bent fietsen

Ik geloof dat er hier één héél erg boos zou worden als ‘t niet zou mogen. Gelukkig bestaan er ook geen snelheidslimieten voor slechtziende fietsers, want dan zou ik elke week de Sjaak zijn.

Waterbus Naar Gorkum

Helaas… Dat is verleden tijd. Moet je toch eerst naar Dordt met de trein. Leuk is het wel, dat weet ik uit eigen ervaring. Zeker eens doen!

duizeligheid ipad

Had ik ook bij de iPad Air die ik begin 2014 kocht. Gelukkig heb ik er bij de wat oudere iPad 2 die ik sinds een tijdje heb, helemaal geen last van!

hoeveel zilvershampoo gebruiken voor gele vloed

Ik denk dat ‘t eerder een paarse vloed wordt…