Het is weekend en ik voorzie je vandaag graag van een verse portie leesvoer om je mee te vermaken tijdens deze grijze en druilerige dagen. De ‘vangst’ is dit keer niet heel erg groot, maar ik heb dankzij de Facebook-groep BlogTalk een aantal artikelen gevonden die ik anders wellicht was tegengekomen!

reads-of-the-week

We beginnen voor de verandering maar eens met eten! Het is maar goed dat ik zelf nog steeds geen enkele van de recepten die ik deel heb uitgeprobeerd, want dan zou er van mijn poging tot afvallen weinig terechtkomen.

Iets wat voor mij niet mag ontbreken in de herfst, is hete chocolademelk, helaas past dat ook niet in mijn dieet, maar misschien kan ik deze gezonde chocolademelk eens proberen? Verder een recept voor gevulde paprika uit de oven en een post over hoe je minder bezig kunt zijn met calorieën tellen.

Amanda schreef over op de juiste manier kammen of borstelen van je haar. Geloof me, dat is iets wat je echt niet moet onderschatten als je lang haar hebt! Tot slot een verzameling gemakkelijke DIY projectjes (Engelstalig) en een opsomming van de 15 beste en handigste online tools. Heb jij nog iets interessants gelezen?