Het is weer weekend en ik voorzie je vandaag graag van een verse portie leesvoer om je mee te vermaken tijdens deze grijze en druilerige dagen. De ‘vangst’ is dit keer niet heel erg groot, maar ik heb dankzij de Facebook-groep BlogGlossy wel een aantal artikelen op blogs gevonden die ik anders wellicht was tegengekomen! Lees je mee?

reads-of-the-week

We beginnen voor de verandering maar eens met eten. :-) Het is maar goed dat ik zelf nog steeds geen enkele van de recepten die ik deel heb uitgeprobeerd, want dan zou er van mijn poging tot afvallen weinig terechtkomen.

Iets wat voor mij niet mag ontbreken in de herfst, is een dampende kop hete chocolademelk, helaas past dat ook niet in mijn dieet, maar misschien kan ik deze gezonde chocolademelk van sojamelk eens proberen? Verder deel ik graag een recept van Smulweb met je, wat ik binnenkort zelf ook ga maken: Gevulde paprika uit de oven! Het laatste ‘onderdeel’ van de afdeling eten is hoe je minder bezig kunt zijn met calorieën tellen. Niet dat ik daar zelf zo mee bezig ben, maar in dit artikel wordt duidelijk uitgelegd waarom je je daar niet op moet blindstaren.

Verder met nog wat andere onderwerpen: Amanda schreef over het op de juiste manier kammen of borstelen van je haar. Geloof me, dat is iets wat je echt niet moet onderschatten als je lang haar hebt! Tot slot een verzameling met gemakkelijke DIY projectjes (Engelstalig) en een opsomming van de 15 beste en handigste online tools. Heb jij nog iets interessants gelezen?