Ik ben zo iemand waarbij dingen vaak in fases gaan. Loop ik soms wekenlang met een camera om m’n nek, vervolgens kan ie weer maanden in de kast liggen. Iets ontdekt wat ik het liefst elke dag eet? Het kan zomaar zijn dat ik het daarna zelden nog neem. Zo gaat dat ook met blogs lezen. Soms loopt de lijst in Feedly op tot boven de 300 posts en soms houd ik het weer netjes bij.

Gelukkig voor jou zit ik momenteel in de houdt-netjes-bij-periode, zodat ik vanuit alle gaten en hoeken van blogland weer wat leuke linkjes voor je heb kunnen verzamelen. Trouwens nog even een vraagje over de opzet van de Reads of the Week items:

reads-of-the-week

Eerder postte ik een verzamelartikel met links naar herfst-gerelateerde items van m’n eigen site en andere blogs, Daar had dit lekkere ontbijtje ook wel bij gepast.

Zoals ik in deze Steekwoorden-post schreef, ben ik door m’n antidepressiva helaas wat aangekomen en baal daar enorm van. Ik heb de zoetigheid geschrapt, drink meer water en verdeel maaltijden over kleinere porties per dag. Maar nog kan het gebeuren dat je flinke trek hebt. Hier wat tips tegen een hongergevoel. En als tegenhanger dit recept voor mokka meringues met chocolade

Dan nog een DIY voor een spiegel met schelpen, gouden regels voor links en verschillende soorten thee om van te slapen. Tot slot een aantal tips om je haar sneller te laten groeien en dingen die we nooit van mannen zullen begrijpen!