Ik ben zo iemand waarbij dingen best vaak in fases gaan. Loop ik soms weer wekenlang met een camera om m’n nek, andere weken kan ie zielig in de kast liggen. Heb ik iets lekkers ontdekt wat ik het leifst elke dag wil eten?

Het kan zomaar zijn dat ik het daarna zelden of nooit meer eet. Zo gaat dat ook met blogs lezen. Soms loopt de lijst in Feedly (ik heb een hekel aan Bloglovin’) op tot boven de 300 en soms houd ik het weer netjes bij.

Gelukkig voor jou zit ik momenteel in de houdt-netjes-bij-periode, zodat ik vanuit alle gaten en hoeken van blogland weer wat leuke linkjes voor je heb kunnen verzamelen. Trouwens nog even een vraagje over de opzet van de Reads of the Week items:

Vind je het prettig lezen zoals het nu is, min of meer in verhaalvorm, of zie je liever een lijstje met een korte omschrijving? Ik vind zelf de ‘verhaalvorm’ wat origineler, maar het moet ook wel prettig lezen natuurlijk!

reads-of-the-week

Vandaag is de vangst niet zo groot als de vorige keer, desondanks wel de moeite waard om te vermelden! Afgelopen week postte ik een verzamel-artikel met links naar herfst-gerelateerde items van m’n eigen site en andere blogs, Daar had dit lekkere ontbijtje ook wel bij gepast.

Zoals ik in de Steekwoorden-blogpost schreef, ben ik door m’n anti-depressiva helaas wat aangekomen en ik baal daardoor ontzettend van mezelf. Ik heb de zoetigheid geschrapt, probeer meer water te drinken en verdeel de maaltijden over meerdere kleinere porties per dag. Maar nog kan het gebeuren dat je flinke trek hebt. Hier wat tips tegen een hongergevoel! Tot slot een DIY voor een spiegel met schelpen en tips om makkelijk nagellak te verwijderen.

Wat heb jij onlangs nog voor leuks gelezen?