Ik ben zo iemand waarbij dingen vaak in fases gaan. Loop ik soms weer wekenlang met een camera om m’n nek, andere weken kan ie zielig in de kast liggen. Heb ik iets lekkers ontdekt wat ik het liefst elke dag eet? Het kan zomaar zijn dat ik het daarna zelden nog pak. Zo gaat dat ook met blogs lezen. Soms loopt de lijst in Feedly op tot boven de 300 en soms houd ik het weer netjes bij.

Gelukkig voor jou zit ik momenteel in de houdt-netjes-bij-periode, zodat ik vanuit alle gaten en hoeken van blogland weer wat leuke linkjes voor je heb kunnen verzamelen. Trouwens nog even een vraagje over de opzet van de Reads of the Week items:

reads-of-the-week

Vandaag is de vangst niet zo groot als de vorige keer, desondanks wel de moeite waard om te vermelden! Afgelopen week postte ik een verzamel-artikel met links naar herfst-gerelateerde items van m’n eigen site en andere blogs, Daar had dit lekkere ontbijtje ook wel bij gepast.

Zoals ik in de Steekwoorden-blogpost schreef, ben ik door m’n antidepressiva helaas wat aangekomen en ik baal daardoor erg van mezelf. Ik heb de zoetigheid geschrapt, probeer meer water te drinken en verdeel maaltijden over meerdere kleinere porties per dag. Maar nog kan het gebeuren dat je flinke trek hebt. Hier wat tips tegen een hongergevoel! Tot slot een DIY voor een spiegel met schelpen en tips om makkelijk nagellak te verwijderen.

Wat heb jij onlangs nog voor leuks gelezen?