Ik kan gerust zeggen dat ik laat ben, maar dat krijg je ervan als je ritme enigszins opgeschoven wordt. Ik heb de afgelopen nacht voor mijn gevoel praktisch in coma gelegen en werd pas om 11 uur wakker, helemaal verdwaasd. Niet veel later ging ik wandelen met Bas, om vervolgens weer eens hopeloos te verdwalen in Gorkum Oost. Resultaat: Pittige rugpijn en 7 kilometer gelopen.

Afgelopen week ging ik weer eens een middagje naar oma, heb ik zaterdag met Martin gefietst, arriveerde mijn nieuwe iPhone, scoorde ik eindelijk de perfecte rode jurk, dronk ik te veel koffie en ging ik met m’n moeder naar de bioscoop.

maandag 5 & dinsdag 6 oktober

Zondag had ik zin in wraps, maar het pakje wat ik had liggen bleek geen succes. Helaas was de bloem bijna op en de olijfolie te oud, dus maandag een herkansing. Mijn zelfgemaakte wraps smaakten een stuk lekkerder! Dinsdag moest ik bij de huisarts zijn en op de terugweg naar huis maakte ik deze sfeervolle herfstfoto. Ik heb Hipstamatic trouwens weer herontdekt.

woensdag 7 oktober

Praktisch de hele middag bij Istanbul gezeten en zoals je kunt zien was ik aardig gesetteld. Koffie (leeg inmiddels), bekertje ayran, krantje erbij. Ik vermaak me altijd wel. Soms neem ik m’n iPad ook weleens mee om bijvoorbeeld een e-book te lezen, als het te druk is om te kletsen. 🙂 Op de tweede foto de Lingehaven, die er ook al zo lekker herfstig uitziet. Zie je die meeuwen vliegen?

donderdag 8 oktober

Donderdagmiddag weer eens naar oma, maar eerst natuurlijk wandelen met Bas. Er is een circus in de stad met diverse dieren waar je gewoon bij kunt kijken. Paarden, geiten en ook kamelen. Bas vond vooral de geiten leuk. De paarden vond hij maar eng (terwijl hij normaal wel van paarden houdt) en de kamelen vond hij erg interessant.

De zoveelste foto die ik deze week van de Lingehaven maakte en een sweater van H&M met een zeer toepasselijke tekst… 😉 Bij oma spotte ik de roosjes in een boeketje op tafel. We gingen ook weer eens een eindje wandelen met de rolstoel, waarbij we de eendjes ontmoetten en de paarse hortensia spotten. Was weer een gezellige middag.

vrijdag 9 oktober

Na jaren zoeken eindelijk de perfecte rode jurk gescoord en voor de gelegenheid m’n make-up er op aangepast. Deze foto had ik op Instagram gepost met de omschrijving ‘Hunting season’, waarop direct al wat nieuwsgierige vragen volgden. Even nadenken, dan weet je het wel. Of niet…

Vervolgens een foto van het supermooie rood suède telefoonhoesje van Bugatti, wat ik voor m’n nieuwe iPhone had besteld. De telefoon was er toen nog niet, maar ik wilde hem wel gelijk veilig in een hoesje kunnen steken bij aankomst. Geen ‘blote’ telefoon voor mij, veel te link!

zaterdag 10 oktober

Ondanks dat m’n nieuwe iPhone vrijdag al gearriveerd had zullen zijn, zat er wat vertraging in de levering. Desondanks kwam ie alsnog een dag later, zo blij mee! Natuurlijk gelijk foto’s mee gaan maken. Op de eerste na, heb ik alle foto’s met m’n nieuwe telefoon gemaakt.

‘s Middags weer een rondje gefietst met Martin, dit keer niet zo’n enorm eind als de vorige keer, omdat m’n rug nog steeds elke keer wat moeilijk doet. We reden naar Woudrichem, dronken wat bij de ijssalon, keken daarna nog even rond bij de historische haven om vervolgens met een tussenstop bij de Action terug te rijden. Martin sloeg vervolgens af om naar huis te fietsen en ik reed door naar Gorkum.

‘s Avonds met m’n moeder naar de bioscoop, naar de film Holland: Natuur in de delta, ik ga hier ook nog iets over schrijven, dus verklap er nu nog niets over. Ze had kaartjes gewonnen en mij meegevraagd, superlief en een prachtige film!

zondag 11 oktober

Zoals ik al schreef, was ik was traag opgestart. Vervolgens met een krentenbol in m’n hand de deur uit om met Bas te wandelen. Niet met het idee om een eind te lopen, maar soms verandert zoiets gaandeweg.

Beetje verdwaald en daardoor iets meer dan 7 kilometer gelopen. Zo gaat die rugpijn nooit over natuurlijk… De wandeling leverde behalve rugpijn ook een aantal mooie foto’s op en we genoten van het mooie weer, dat is ook wat waard!

Wat was het leukste moment van jouw week?