Deze keer een wat minder late Weekly Snaps dan de afgelopen weken, en dat terwijl ik pas om 12 uur uit mijn bed kwam rollen en het liefst de rest van de dag ook slapend door zou brengen. :-) Ik heb een beetje een off-day vandaag. Combinatie van de tijd van de maand, veel te weinig slaap en die stomme verliefdheid die me ook dit keer de kop gekost heeft. Shit happens.

Ondanks dat ik inmiddels al een week en een dag rondloop met m’n nieuwe liefde de iPhone 6S (die stelt me tenminste niet teleur), heb ik relatief weinig foto’s gemaakt. Maar het was dan ook niet bepaald fotogeniek weer en als het buiten donker is, is het licht binnenshuis ook niet echt optimaal om daar ‘iets’ mee te doen. Dus dit keer een beschaafde selectie kiekjes.

maandag 12 oktober

Maandag haalde ik sinds lange tijd weer eens een bak koffie bij Bakker Bart en moest lachen om de grappige opdruk op de beker. Verder had ik een afspraak bij de beautysalon van Maroushah, m’n achternichtje. M’n wimpers zijn weer diepzwart en ze heeft me een heerlijk ontspannende gezichtsmassage gegeven.

Toen ik terug naar huis ging, maakte ik nog een rondje door de griend, waar ik wat foto’s maakte. Aan het begin van de avond wandelde ik met Bas, waarbij ik de foto van het subtiele kleurverloop in de lucht en de oranje reflecties in de ramen vastlegde. Ik kreeg trouwens van Riveer al een berichtje over de foto van de veerboot met het touw op de voorgrond. Ze vonden hem zo mooi en vroegen of ze hem mochten gebruiken. Altijd leuk als mensen je werk zo waarderen!

dinsdag 13 oktober

Ja, het is echt herfst, geen ontkennen meer aan! Het is jammer dat het nu weer allemaal zulk grijs weer is, want al die mooie kleuren vallen het meest op als het zonnig is. De Olloclip die ik van Apple heb gekregen (ja echt gekregen) viel op de deurmat en ik ging er gelijk mee aan de slag en maakte de foto van mijn oog.

‘s Avonds kookte ik en smulde van geroosterde maiskolven, een mals biefstukje en gebakken aardappeltjes. Een bakje yoghurt met walnoten en honing toe. Niks mis mee! Verder had ik last van opruim- en schoonmaakwoede, gaf ik de keuken een grote beurt, kraakte ik ruim een uur lang walnoten om m’n voorraad aan te vullen en zette ik de eettafel in de boenwas. Zelfs om 3 uur ‘s nachts was ik nog bezig. Niet te stoppen! Dat slaapgebrek komt ergens vandaanvog…

woensdag 14 oktober

Twee herfstige plaatjes, waarvan je de rechtse ook al voorbij zag komen in het artikel van een paar dagen geleden, maar ik vond ‘m zo lekker herfstig, dat ik ‘m hier ook wilde plaatsen.

donderdag 15 oktober

Wat meer werk dan anders gemaakt van mijn ontbijt: Magere yoghurt met banaan, krokante muesli, walnoten en kaneel. Ik ging bij Bristol kijken voor iets wat ik in de folder had gezien (het was niks) en maakte daar de artistieke foto van de roltrap. Ook ging ik weer verder met mijn schoonmaakwoede en stofzuigde en dweilde tot ik nog amper kon staan van de rugpijn.

Omdat schoonmaken en met name stofzuigen niet zo mijn hobby is, maakte ik van de nood een deugd door m’n woonkamer gezellig te maken met kaarsjes en lichtjes. Na gedane arbeid is het goed rusten en in dit geval ook genieten van mijn favoriete Seattle Latte met een leuk boek!

vrijdag 16 oktober

‘s Avonds ging ik met m’n moeder uit eten bij De Burgemeester in Bleskensgraaf. Een erg leuk restaurant met vriendelijk personeel, sfeervolle uitstraling en lekker eten! Omdat ik bijna geen vlees lust, hadden ze speciaal voor mij iets gemaakt met groenten en rijst. In het voorgerecht zat bataat, een ‘vergeten groente’ die ik nog nooit gegeten had. Lekker! De gerbera stond in een vaasje en de kaart spotte ik toen we gingen afrekenen. Ik mocht er één meenemen, superleuk!

Op weg naar huis wilde m’n moeder even bij Karwei kijken, waar ik een XXL bestek-setje spotte bestaande uit mes, lepel en vork. Zo grappig! Ondanks dat ik normaal met geweld nog niet op de foto te krijgen ben, vond ik het nu toch wel leuk om even met mes en vork te poseren.

‘s Avonds maakte ik een foto van m’n haar, om te kijken hoe het inmiddels met de lengte staat, dat kan ik het best zien op een foto. Ondanks dat het miezerde. liep ik ook nog een rondje met Bas, waarbij ik de foto van de Grote Toren maakte.

zaterdag 17 oktober

Bezoek uit België! Ik had een tijdje geleden met Ilse afgesproken om elkaar eens te ontmoeten. Ik wil het geen blogdate noemen overigens. Ten eerste vind ik dat eigenlijk maar een gek woord en ten tweede hebben we het amper over blogs gehad. We mailen al best een lange tijd, dus hebben veel interessantere onderwerpen te bespreken haha! Ik maakte deze leuke foto van Ilse bovenop de molen en vlak voordat ze naar huis ging, maakten we nog een foto van ons samen. Ik vond het heel gezellig en hoop dat we zoiets nog eens vaker doen!

Later maakte ik de selfie en een foto van m’n huidige favoriete kettinkje: Een fluwelen halsbandje met een hangertje in de vorm van een maan met een sterretje, Verder lag Molly weer ‘ns op een onmogelijke manier ‘op schoot’ en helaas was er ‘s avonds een minder leuke wending van mijn dag, maar dat deed gelukkig niets af aan de toffe dag die ik met Ilse heb gehad!

Van vandaag geen enkele foto. Vannacht sliep ik pas tegen een uur of vijf en omdat ik al een paar weken regelmatig te kort slaap, loop ik nu zo’n beetje als een zombie door m’n huis. Zelfs te moe om te eten en dus ook om foto’s te maken. Echt mooi weer is het overigens ook niet! :-)

Hoe was jouw week?