Gisteren bleef het opeens stil op le blog. Ik had tijd genoeg om te schrijven, maar zin en energie te weinig. De vorige avond een feestje gehad en ondanks dat ik te weinig had gedronken om een kater te hebben (sowieso heb ik die nooit, behalve Micky dan :-) ), was ik toch niet echt fit. Kwestie van een hele avond dansen en vervolgens slechts vijf uur slapen, dan krijg je dat. :-)

Anyways! Ik neem je weer mee voor een kijkje in mijn afgelopen week. Met een lekker recept, het hierboven genoemde feestje, een eetdate, iets teveel koffie, mooie herfstkleuren, een bodywrap en foto’s maken in de regen. Lees je weer mee?

maandag 19 oktober

Weinig bijzonders gedaan behalve het gebruikelijke (wandelen, bloggen, wat in huis rommelen). Tijdens de dagelijkse wandeling de 12545334e foto van de Lingehaven gemaakt (het blijft gewoon mooi) en onderweg ook deze twee lieve katten gespot. Grappig is dat ik beide beestjes al langer ken en als ik in de straat ben waar ze ergens wonen, altijd even kijk of ik ze zie. De ene woont bij het Kazerneplein en de ander aan de Zwaanswal. Vooral die tweede is erg lief!

Verder zag ik dat het witte roosje wat bij oma vandaan komt inmiddels in bloei staat, genoot ik op de bank van het gezelschap van Micky en een beker Seattle latte, droeg ik één van mijn favoriete sjaals omdat ‘t best kil was en stond ik in de keuken om een lekkere maaltijd klaar te maken. Een recept wat ik onlangs vond en wat me erg goed bevallen is!

Tot slot een wat aparte opstelling van m’n iPad. Ik spreek regelmatig mensen via Instagram, maar omdat de tekst klein is en ik daardoor vaak over m’n eigen woorden struikel, pak ik de iPad en m’n draadloze toetsenbordje erbij om beter te kunnen typen en lezen. Om te voorkomen dat ik een zere nek krijg, zet ik de iPad op een mandje. Als allerlaatste een foto van Bas en mij.

dinsdag 20 oktober

Weer aan de wandel met Bas en onderweg ook weer wat foto’s gemaakt. Op de terugweg kwam ik een vrouw tegen die blijkbaar aan mijn gezicht kon zien op welk adres ik woonde en me een envelop in m’n handen drukte die blijkbaar niet door de brievenbus had gepast. Bij thuiskomst bleek dat een cadeautje van Riveer te zijn, voor het mogen gebruiken van één van mijn foto’s.

Vier dagkaartjes en een prachtige glazen sleutelhanger met gravure van één van hun veren. Ook ging ik naar de kapper om die stomme donkerbruine plukjes op te laten lichten en is mijn haar nu eindelijk weer zoals ik het mooi vind. Begin van de avond maakte ik de molen-foto.

woensdag 21 oktober

Alweer een herfstfoto en een selfie. Ik had dinsdag een spontane ‘eetdate’ gepland met iemand die ik al heel lang als Facebookvriend heb en die praktisch drie straten verderop woont. Ik heb de laatste tijd blijkbaar iedereen zo de oren van de kop gekletst over m’n geliefde Istanbul, dat hij nieuwsgierig was geworden en daar weleens samen een hapje wilde doen. Was gezellig!

‘s Avonds liep ik nog een rondje met Bas, waarbij ik de laatste foto’s maakte. Ik was best verbaasd dat het lukte om in het donker en in de miezerregen toch zulke heldere foto’s te kunnen maken met m’n nieuwe iPhone. Met de vorige had ik echt een foto met enorme ruis gekregen als ik dit had geprobeerd. Je ziet zelfs de druppels aan de rand van de paraplu hangen!

donderdag 22 oktober

Een saai dagje eigenlijk. Paar boodschapjes gedaan en verder thuis rondgehangen. Ik maakte de foto van Micky en Bas die gemoedelijk samen onder een dekentje liggen. Bas kan zelf wel onder de deken kruipen maar Micky niet. Ze vinden het heerlijk om zo toegedekt te liggen. Verwende nesten haha! Vervolgens nog een foto van Bas en mij samen.

vrijdag 23 oktober

Begonnen met een heerlijk ontbijt van magere yoghurt, vriesfruit, banaan, walnoten en krokante muesli. Heel goed te eten! Tijdens het wandelen spotte ik de felgele bladeren aan een boom, ik moest nieuw toiletpapier en vond de verpakking erg grappig. Verder probeerde ik een bodywrap en trok ik mijn inmiddels geliefde jurkje aan om te kijken of deze outfit ‘goed genoeg’ was voor het feestje waar ik de volgende avond met Martin naartoe zou gaan.

zaterdag 24 oktober

Gewandeld met Bas en ‘s middags eigenlijk vrij onverwachts even met de trein heen en weer naar Dordrecht omdat ik ergens m’n zinnen op had gezet wat ik nú moest hebben. Ondanks dat ik het voor mijn gevoel heel snel heb gedaan, ben ik uiteindelijk toch nog iets van twee uur onderweg geweest. Maar de trein doet er al ruim een half uur over en als je ook moet wachten voordat de trein komt, ben je ook al gauw weer wat tijd verder.

‘s Avonds dus het feestje waarover ik al schreef. Een Back to the 80s party waar Martin me enige tijd geleden al voor had uitgenodigd. We gaan best regelmatig samen ergens heen. Ik ben gek op jaren tachtig muziek en heb dan ook iets van drieënhalf uur aan één stuk door gedanst. Ik hou zo ontzettend van dansen, dus die één of twee keer per jaar dat ik de kans krijg, ga ik los! Ondanks dat ik het prima volhield, merkte ik achteraf wel dat ik dat niet meer zo gewend ben. :-) Ik had mijn telefoon overigens thuisgelaten en alleen een etuitje met een losse sleutel en geld meegenomen die Martin de hele tijd bij zich heeft gedragen, dus geen hinder van een rond zwiepende tas.

zondag 25 oktober

De hele avond dansen en vervolgens maar iets van vijf uur slapen, dat kan natuurlijk niet goed gaan haha. Ik was stomverbaasd dat ik om klokslag 9 uur al wakker was, maar omdat ik me toch wel uitgerust voelde, vervolgens gewoon maar onder de douche gesprongen en met Bas gaan wandelen. Het was eindelijk weer mooi weer en ik maaakte de ene na de andere foto, waarvan ik de meeste helaas heb weggegooid omdat het lensje van mijn iPhone camera blijkbaar niet helemaal schoon was en je dan echt lelijke foto’s krijgt.

Gelukkig bleef er nog wel wat over. Op de foto’s zie je onder andere een drakenboot waarmee ze aan het trainen waren. chillen met Bas op de steiger Buiten de Waterpoort, nieuwe vriendjes voor de kleine witte meneer en mooie bootjes in de Vluchthaven. De rest van de dag heb ik praktisch op de bank gewoond, waar Micky en Molly erg gelukkig mee waren.

Hoe was jouw week? Heb je trouwens nog een vraag voor me? Stel ‘m hier!