Het is inmiddels een aardige tijd geleden dat er voor het laatst een blogger in het middelpunt van de aandacht stond op EstrellaWeb, dus ik vind het erg leuk te kunnen melden dat ik onlangs weer een ‘slachtoffer’ heb gevonden die graag aan deze rubriek mee wilde werken. Vandaag maak je kennis met blogger Nesrin!

Vertel in het kort iets over jezelf

Ik ben Nesrin, een 30-something-woman, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik ben geboren in Arnhem en woon en werk hier met veel plezier. Toch heb ik als Arnhems Meisje een andere cultuur en achtergrond en liggen m’n wortels in Tunceli, Turkije.

Je hebt een blog, waar gaat ie over?

Ik blog nu anderhalf jaar met veel plezier op mijn personal life blog. Hier komt (bijna) elke dag een post en ik schrijf over wat ik boeiend vind en dat zijn veel verschillende onderwerpen. Ik schrijf mijn artikelen zoals ik het zou vertellen als je tegenover me zou zitten. Dit kan over hardlopen gaan, iets wat ik graag doe, maar ook over mijn liefde voor alles wat zoet is.

Wat was de reden om ooit te gaan bloggen?

Ik praat graag en veel. Dit deed ik als kind al, tot grote ergernis van al mijn juffen en meesters op de basisschool. Als volwassen vrouw ratel ik vooral door als ik ergens enthousiast over ben. In januari 2014 zag ik opeens, uit het niets, het licht en wilde ik mijn praatjes omzetten in blogposts.

Waarom juist het soort blog wat je nu hebt?

Omdat een personal life blog het dichtst bij mij staat. Ik zou nooit een sport-, food- of beautyblog kunnen runnen, want dat is gewoon mijn ding niet. Toch komen deze drie ingrediënten wel op mijn blog voor. Ik heb geen niche, ik ben gewoon mezelf.

Wat voor artikelen vind je het leukst om te schrijven?

Dat maakt mij eigenlijk niet veel uit. Ik schrijf pas als ik iets echt leuk vind, anders komt er gewoon geen blogpost online. Ik push mezelf niet om te bloggen om maar wat online te hebben staan. Het bloggen gaat gelukkig heel natuurlijk.

Volg je zelf ook veel blogs?

Ja! Voordat ik begon met bloggen volgde ik geen blogs. Nu ik zelf blog, ga ik ook graag langs bij een ander om artikelen te lezen.

Wat zijn jouw favoriete blogs en/of websites?

Te veel om op te noemen. Een aantal random blogs die ik graag volg zijn Annemerel, BeautyLab en Lindsay Vallen. eigenlijk wil ik nog meer favorieten opnoemen waar ik dagelijks kom.

Hoe zie je je toekomst voor je? Hoe past je blog daarin?

Ik kan geen concreet beeld geven van mijn toekomst, maar ik heb sterk het gevoel dat ik een heel gelukkig mens ben en zal zijn. Ik werk hard voor mijn kinderen, ik ben er als moeder en wil ze alle aandacht en liefde geven. Mijn gezin is het belangrijkst, nu en voor de rest van mijn leven.

Jouw gouden tip voor andere (beginnende) bloggers

Blijf altijd, te allen tijde, dicht bij jezelf staan.

Heb je een mededeling voor de bezoekers van EstrellaWeb?

Always wear your invisible crown.

Je vindt de blog van Nesrin op: dailycupofblablabla.com

Wil je ook eens met je blog in de schijnwerpers staan of heb je misschien een bijzondere hobby of spraakmakend beroep waarover je graag iets wilt vertellen? Stuur me een mailtje en wie weet sta jij binnenkort ook op EstrellaWeb.