Op 22 oktober schreef ik een post met het oproepje om mij vragen te stellen. De voorlaatste keer dat ik een dergelijke post online zette, kreeg ik daar geloof ik maar één reactie op en ook dit keer wilde het hele idee niet echt van de grond komen.

Ergens best wel jammer, want het lijkt me zo leuk om ‘lezersvragen’ te beantwoorden. Weer eens wat anders dan de zoveelste tag. Toch wil ik die paar vragen natuurlijk wel even beantwoorden en daarvoor dus dit artikeltje!

Als je één ding kon veranderen aan jezelf, wat zou het zijn?

Dat is nog een best lastige vraag. Aangezien ik veel aan mezelf zou willen veranderen. Hetgeen waar ik de laatste tijd het meest last van heb is dat ik mezelf echt heel dik vind en daardoor nog veel meer onzeker ben geworden dan ik al was. Kon het nog erger? Ja, blijkbaar wel.

Ik ben al een maand bezig met een poging tot afvallen (gezond eten, niet snoepen, voldoende bewegen) maar heb nog geen enkel resultaat geboekt, wat me erg gefrustreerd en verdrietig maakt. Wat ik dus op dit moment het liefst aan mezelf zou willen veranderen is afvallen.

Wat is je favoriete broodbeleg?

Ik vind Elzasser cervelaat altijd erg lekker (één van de weinige vleeswaren die ik wel lust) en qua zoetigheid eet ik graag chocoladevlokken.

Wat vind jij het leukste aan wonen in Gorinchem?

In de originele vraag stond Groningen, ik denk dat ze m’n woonplaats verkeerd gelezen had, want ik heb daar nooit gewoond en ook geen plannen in die richting. Het leukste of eigenlijk fijnste aan wonen in Gorinchem is dat alles op loop- of fietsafstand zit, wat voor mij erg praktisch is omdat ik geen rijbewijs heb.

Daarnaast is het de ideale middenweg tussen grote stad en een klein dorp: Je kunt prima op jezelf zijn zonder dat je buren zich gepasseerd voelen, maar het is ook weer niet zo groot dat iedereen een vreemde voor elkaar is.

Wat is het meest speciale wat je al hebt meegemaakt door bloggen?

Ik maak doorgaans niet echt speciale dingen mee door ‘t bloggen. Ik heb me nooit ingeschreven bij een persbureau en ontvang dus ook geen uitnodigingen voor evenementen. De enige keer dat ik via m’n blog ben uitgenodigd, was het Fashion feestje van de Etam Groep in Zoetermeer.

Erg leuk maar ook doodeng. Ondanks dat ik al veel langer blog dan het gros van de mensen wat daar rondliep, voelde ik me toch een vreemde eend in de bijt. Ook speciaal was de eerste ontmoeting met Ilse, waarover je onlangs kon lezen. Bijzonder als blijkt dat het IRL ook klikt!

Als je voor een dag een bekend persoon mocht zijn, wie zou je dan zijn?

Ik zou überhaupt geen bekend persoon willen zijn, omdat ik echt gestoord zou worden van in het middelpunt van de aandacht staan. Not to mention dat mensen altijd en overal foto’s van je maken. Ik zou echt geen leven meer hebben denk ik, als je je bedenkt hoe moeilijk ik het vind als één iemand nu één foto van me wil maken. Nee, doe maar niet!