Het gebeurt niet vaak dat ik een artikel ‘live’ zit te schrijven ‘s morgens vroeg. Ik ben nu eenmaal geen vroege vogel en kan wel stellen dat alle artikelen die ‘s morgens om 8 uur verschijnen, eerder zijn geschreven. Gisteravond was ik te moe om te bloggen, maar mijn biologische wekker vond het nodig om me na 5 uur wakker te maken…

Vandaag dus een lijstje met de leukste bloglinkjes die ik recentelijk heb gevonden. Met onder meer onmisbare tools voor bloggers, lekkere recepten, haartips en meer.

reads-of-the-week

Omdat ik wakker werd met een knorrende maag, begin ik maar gelijk met de lekkere hapjes, al hou ik het zelf maar even bij yoghurt met fruit en muesli. Nadat ik onlangs over gegrilde appel blogde, vond ik een lijstje met lekkere appel-recepten ook leuk! Verder vond ik een recept voor eierkoeken en voor Oreo chocoladetaart.

Ook vond ik een tutorial hoe je glazen potjes kunt omtoveren tot bloemenvaasjes, onmisbare tools voor bloggers en een handig artikel voor de beginnende fotograaf, over de standen op je camera.