Het gebeurt niet vaak dat ik een artikel ‘live’ zit te schrijven ‘s morgens vroeg. Ik ben nu eenmaal geen vroege vogel en kan wel stellen dat alle blogposts die ‘s morgens om acht uur verschijnen, al eerder zijn geschreven. Dit keer maak ik een uitzondering. Gisteravond was ik te moe om nog te bloggen, maar mijn biologische wekker vond het nodig om me na 5 uur wakker te maken…

Vandaag dus een lijstje met de leukste bloglinkjes die ik recentelijk voor je heb gevonden. Met onder meer onmisbare tools voor bloggers, lekkere recepten, haartips en meer. Lees je mee?

reads-of-the-week

Omdat ik wakker werd met een knorrende maag, begin ik maar gelijk met de lekkere hapjes, al hou ik het zelf nu maar even bij yoghurt met fruit en muesli. Nadat ik onlangs over gegrilde appel blogde, vond ik een lijstje met lekkere appel-recepten ook leuk! Verder vond ik een recept voor eierkoeken en voor Oreo chocoladetaart.

Tot slot vond ik nog een tutorial hoe je glazen potjes kunt omtoveren tot leuke bloemenvaasjes, onmisbare tools voor bloggers en een handig artikel voor de beginnende fotograaf, over de standen op je camera.