Drie dagen stilte op EstrellaWeb. Dát is nog ‘ns lang geleden! Kwestie van te druk om te bloggen. Niet alleen mijn week, maar ook mijn weekend was volgepland, dus bij hoge uitzondering een Weekly Snaps op dinsdag. Nood breekt wet!

De afgelopen week was op z’n minst opmerkelijk te noemen. Druk met leuke dingen, maar aan de andere kant waren er ook minder leuke dingen, zoals een vervelend bericht, behoorlijk wat last van onrust (angst) in m’n hoofd en condoleren na het overlijden van een oom. Ik neem je in elk geval weer mee voor een kijkje in mijn week.

maandag 26 oktober

Zoals je de afgelopen week al kon lezen, ging ik maandag weer eens een dagje naar het prachtige landgoed Mariënwaerdt, samen met Bas. Ik maakte ontzettend veel foto’s en liet in de genoemde blogpost daar al veel van zien, maar hier nog een paar die ik nog niet eerder heb gepubliceerd.

Voordat we naar Beesd gingen met de trein, maakte ik overigens de eerste vier foto’s die ik ook wel wat vind hebben. Bas was zoals je kunt zien blij om weer eens in de trein te zitten en de foto van het spoor maakte ik toen we ‘s middags op de trein naar huis aan het wachten waren.

dinsdag 27 oktober

Ondanks dat ik niet eens plannen in die richting had, staken we na de standaard wandeling door de stad (waarbij ik de eerste twee foto’s maakte), met het veer over naar Woudrichem. We liepen een rondje over de vestingwal waarbij ik wat foto’s maakte en ik belde m’n moeder of ze soms zin had om samen iets te drinken of eten bij de ijssalon, die deze week voor het laatst van dit jaar open was. Weer een geslaagde dag met veel mooie plaatjes!

woensdag 28 oktober

Eigenlijk de enige rustige dag van de week. Ik las in m’n nieuwe boek, m’n moeder kwam langs om wat spullen te brengen die nog bij oma vandaan komen en Micky had het ook prima naar z’n zin op schoot. De tweede foto vind ik zo grappig, omdat het net leek alsof hij me wilde omhelzen.

donderdag 29 oktober

Alweer op pad, dit keer naar oma in Wijk en Aalburg. We aten samen, ik wandelde drie kilometer met haar in de rolstoel (zelfs de dijk op en weer af) en rond een uur of vijf ging ik op huis aan. Oma had mooie bloemen staan waar ik foto’s van maakte met mijn Olloclip cameralensjes.

vrijdag 30 oktober

‘s Middags was ik uit m’n doen door vervelend nieuws, maar de afleiding diende zich al gauw aan. Martin kwam even langs op de terugweg van fysiotherapie. We aten wat bij Istanbul, waar ik ook een kop thee dronk en liepen daarna over de kermis, die die middag net was begonnen. Nog best lastig om een beetje goede foto’s te maken van al die bewegende dingen.

zaterdag 31 oktober

Zaterdag voor de verandering weer op pad. Dit keer ging ik met m’n moeder naar de Moerputten in Den Bosch, een natuurgebied wat ik eigenlijk dankzij Instagram had leren kennen en waar ik halsoverkop verliefd op was geworden. Ik moest en zou daar gaan wandelen!

Het was inderdaad de moeite waard en ik maakte praktisch de ene foto na de andere. Deze week volgt daar overigens nog een aparte blogpost over met meer foto’s en info. Vervolgens aten we friet bij m’n moeder thuis en maakte ik nog de foto van de Romboutstoren in Andel.

zondag 1 november

Ook de laatste dag van de week ging ik weg. Aanvankelijk leek een zware hoofdpijn die ik al sinds de vorige middag had roet in ‘t eten te gooien, maar ik besloot de plannen gewoon door te zetten in de hoop dat de pijn toch vanzelf zou gaan zakken, wat gelukkig ook gebeurde.

Een goede vriend kwam weer eens een dagje op bezoek en ik liet hem Slot Loevestein zien, iets wat al veel langer op de planning stond. Ondanks dat ik zelf regelmatig op het terrein rond het slot kom, was ik al heel lang niet meer in het kasteel geweest en vond het zelf dus ook erg leuk om daar weer eens rond te kijken. We gingen er met de watertaxi heen, wat al een belevenis op zich is, om lekker over de rivier te stuiven met een flinke snelheid.

De eerste 2 foto’s maakte ik overigens nog thuis, de rest is allemaal daar gemaakt. Omdat ik op en rond het slot ook heel veel foto’s maakte, heb ik besloten daar ook nog een aparte post aan te wijden, dus hier maar een paar foto’s.Na afloop van het bezoek aan het slot, werden we getrakteerd op een mooie zonsondergang terwijl we op de boot naar huis zaten. Awesome!