Of je komt pas om één uur ‘s middags je nest uit. Ik zal het blijkbaar nodig gehad hebben. Echt veel gewandeld heb ik ook niet vandaag (rugpijn) en weer om foto’s te maken is het ook al niet, dus begin ik maar aan het wekelijkse foto-overzicht. Ben ik tenminste ergens nog een beetje ‘vroeg’ mee. :-)

Waar ik vorige week 40+ foto’s voor je in de aanbieding had, heb ik de afgelopen week niet al te veel foto’s gemaakt en bleven er na selectie slechts 16 over. Ook weleens fijn, voor de afwisseling.

De afgelopen week was dus redelijk rustig. Geen uitstapjes, lange wandelingen of andere uitjes. Het enige noemenswaardige wat ik heb meegemaakt is mijn bezoekje aan de ‘open boot’ van veerdienst Riveer, waar ik nog een apart artikel over schrijf.

dinsdag 3 november

Zoals gewoonlijk wandelen en daarbij de foto van de Peterbrug en daarachter het mooie gebouw met trapgeveltjes, wat In den Blowen Hoet heet, op de foto gezet. Blijft een mooi stukje Gorinchem.

Verder een selfie in het zonlicht. Niet de meest geweldige foto van mij, maar ik vind dat ik wel lief kijk, al is dat best gek om van jezelf te zeggen. Verder een lekker bakkie thee gezet, m’n huis gezellig gemaakt met kaarsjes en een nieuwe uitvinding: Griekse yoghurt met warme appel.

woensdag 4 november

Mijn nieuwe panty (die ik al een maand of twee in de la heb liggen) van H&M eens aangetrokken. De onderkant is dicht, waardoor het net lijkt alsof je overknee sokken draagt. Ik hou wel van dat soort aparte dingen, al is de foto niet geweldig.

Alweer aan de gang met appels. Deze week komt een lekker receptje online, dus hou m’n blog in de gaten! Nog even langs de kermis gelopen in een poging wat foto’s te maken met m’n telefoon en ‘s avonds voldaan in bed.

donderdag 5 november

Weinig bijzonders gedaan, maar wel met Infltr aan de gang. Een app die ik al lange tijd op m’n iPhone heb, maar waar ik zo nu en dan opeens weer veel mee doe. De close-up van Micky, die bij me op schoot lag, vond ik best gaaf.

Al moet je misschien even goed kijken om te zien wat wát is. Je ziet zijn neusje en zijn gesloten ogen. Tot slot een selfie waarbij ik weer eens een haarspeldje had opgezocht. Deze van metaal in de vorm van een veertje is mijn favoriet!

vrijdag 6 november

Het plan opgevat om weer eens te gaan fietsen, maar dat bleek geen succes. Veel last van rugpijn en uitstraling in m’n linkerbeen. Inmiddels was het ook gaan regenen, dus besloot ik met de pont terug naar huis te gaan.

Omdat het nog ruim 20 minuten zou duren voordat ie kwam, ging ik de supermarkt binnen waar ik een machine spotte waar je vers sinaasappelsap kon persen. Een flesje gevuld en daar onderweg naar huis al aan begonnen!

151106-sinaasappelsap

zaterdag 7 november

‘s Middags bij de open dag geweest van de onlangs vernieuwde veerpont van Riveer. Het was erg mooi geworden en ook tof om m’n eigen foto (deze) overal terug te zien, waarvan ze een tijdje geleden hadden gevraagd of ze die mochten gebruiken.

Morgen volgt een blogpost met meer foto’s. Martin kwam ook nog langs, we aten bij Istanbul en ik begon met veel enthousiasme weer met handletteren nadat ik zoveel moois had gezien bij de nieuwe conceptstore Liebling.

Hoe was jouw week?