Terwijl de herfst zich buiten van zijn beste kant laat zien, regenwater langs de ruiten sijpelt en het binnen zó donker is dat ik een paar kaarsen heb aangestoken, zit ik achter de computer met een enorme mok warm vocht binnen handbereik, mijn favoriete vest om m’n lichaam gedrapeerd en een heerlijk relaxte Spotify-playlist op m’n speakers. Tijd om te bloggen!

Vorige week had ik weinig foto’s. Dit keer zijn het er nog minder. Combinatie van geen fotogeniek weer dus ook weinig lange wandelingen, een gebrek aan energie en ook veel te druk met mijn hernieuwde liefde voor handlettering, waarover je eergisteren al kon lezen. Omdat het zo weinig foto’s zijn, zet ik ze allemaal bij elkaar.

Zoveel valt er over mijn week namelijk niet te vertellen. Ik heb veel op de bank zitten lezen met één of meerdere huisdieren op schoot, ben drie keer naar Action geweest omdat ik de sjaal met sterrenprint die ze daar verkochten móest en zou hebben en was weer regelmatig bij Istanbul te vinden, onder meer gister met een vriend die ik trakteerde vanwege zijn verjaardag.

Dinsdag trakteerde ik mezelf op een warme chocolademelk bij La Place. Nadat Bas zondag heel zielig voor de gesloten deur van V&D had gestaan (hij is nog steeds wild van roltrappen), beloofde ik hem dat ie snel weer een rondje roltrap mocht doen. En aangezien La Place echt de lekkerste choco ooit heeft, kon ik niet naar huis zonder die weer eens geproefd te hebben.

Verder spotte ik niet één maar twee PostNL bussen voor de deur (één bleek kapot te zijn), had ik de veerpont voor mezelf op de terugweg, is Bas helemaal blij met zijn heerlijk zachte nieuwe bed voor slechts € 7 bij Action en heb ik mijn favoriete Micron-pennen deze week heel veel gebruikt voor het maken van kleine tekst kunstwerkjes.

Nadat ik al 2 keer voor niets was geweest voor de sjaal, had ik vrijdag beet en omdat ik nogal moe was en me niet fijn voelde, besloot ik de rest van de dag niets meer te doen. Ik mocht van mezelf een reep van Tony’s kopen (en opeten) en genoot hiervan terwijl ik op de bank zat te lezen met een kat op schoot en een liter thee binnen handbereik. Het was dus niet de meest actieve week, maar de energie is momenteel wat ver te zoeken.