Grappig genoeg lijkt dit een déjà vu van vorige week. Ik zit weer rond dezelfde tijd achter de pc, wederom is het grijs en regent het, heb ik wat kaarsjes aangestoken en staat er een grote beker hete thee binnen handbereik. Het kan slechter!

Van de afgelopen dagen heb ik iets meer foto’s dan van de week ervoor, maar veel bijzonders heb ik desondanks niet gedaan. Ik ben veel moe, slaap niet goed ondanks dat ik op tijd naar bed ga en lijk van gapen mijn nieuwe hobby te hebben gemaakt. Dat in combinatie met het gure karakter van het weer, maakt dat ik weinig trek heb om dingen te ondernemen en blijf ik veel binnen met m’n beestjes op de bank.

maandag 16 & dinsdag 17 november

Maandag even de stad in geweest voor een paar boodschapjes. Nadat ik zondag m’n halve huis overhoop had gehaald op zoek naar een puntenslijper, maandag maar een nieuwe gekocht bij HEMA, waar ik altijd even moet snuffelen tussen alle spulletjes.

Dinsdag ging ik weer eens een middag bij oma op bezoek en zette daar de witte roos op de foto. ‘s Avonds lekker luieren op de bank met Micky en Bas, die gebroederlijk naast elkaar op schoot lagen.

woensdag 18 november

Kort gewandeld met Bas, waarbij ik de eerste twee foto’s maakte. Begin van de middag ging ik met m’n moeder naar een katje kijken, die inmiddels bij m’n moeder thuis rondloopt. Die mensen waar het vandaan komt, herplaatsen honden en katten en het was er een gezellige boel binnen met een stel dieren. Daarna nog bij wat woonwinkels geweest waar ik de stofjes en iPad hoezen op de foto zette en we ontdekten een nieuwe winkel waar ze mooie, maar ook prijzige spullen hebben.

donderdag 19 november

Naar het Piazza Center geweest voor een aanvulling van mijn creatieve tools voor handlettering. Ik moest lachen om het bordje op de eerste foto en dronk Malteser koffie bij Talamini. Past niet echt in m’n dieet, maar naast energie, is de discipline momenteel ook heel ver te zoeken.

Als ik wel m’n best doe, val ik ook niet af en ik moest wat vaker lief voor mezelf zijn… Thuis gelijk aan de slag met m’n nieuwe stiften en vervolgens ook mijn ‘workspace’ maar eens op de foto gezet. Ik ben niet rommelig, ik ben gewoon heel creatief! 🙂

vrijdag 20 november

Een poging gedaan om een outfit te scoren voor een bruiloft die ik over een paar weken heb, maar niet geslaagd en ook geen zin, dus onverricht ter zake en moe naar huis, waar m’n beesten erg gelukkig mee waren.

Ik dronk een Seattle latte, Micky lag als een baby in m’n armen te spinnen en de haven zette ik eerder die dag al op de foto. De foto is een tikje bewogen, maar ik vond ‘m toch wel wat hebben zo met die wolken en wat warmere kleuren.

zaterdag 21 november

Weer aan het handletteren geweest. Dit keer geoefend met brushlettering en het maken van freehand swirls. Ik vind de ‘omlijsting’ van deze tekst zelf niet zo heel geslaagd, maar ‘oefenen’ is niet hetzelfde als ‘perfect resultaat’. Dat is iets wat ik nogal makkelijk ‘vergeet’. Verder weer met Bas op de bank.

Eigenlijk had ik net zo goed alleen deze foto kunnen laten zien en erbij schrijven dat mijn week er grotendeels zo uitzag. Tot slot aan de slag met de thermostaat. Het was opeens erg koud in huis en de batterijen bleken bijna leeg te zijn. De boel dus maar open geschroefd en nieuwe batterijen geplaatst. Nu is het weer lekker warm binnen!