Er is alweer een week voorbij en voor de derde zondag op rij is het herfstweer en zit ik lekker knus binnen met m’n favoriete vest aan en de verwarming een paar graadjes hoger. Ik heb vandaag de ultieme luie dag ingelast. De ergste vermoeidheid is over, maar gister sliep ik laat en als het zo donker is, wil je het liefst je bed weer in duiken!

maandag 23 november

M’n moeder kwam van Hardinxveld en vroeg of ik bij het Piazza met haar wilde lunchen. dus sprong ik op de fiets en zaten we even later aan een stevige lunch met soep en brood. De foto van de bomen maakte ik al iets eerder tijdens een rondje met Bas. ‘s Middags lag Micky weer op schoot en ik had de deken een stukje over hem heen geslagen dat kon ie wel waarderen!

Verder een foto van mij (sorry voor de wat chagrijnige blik). M’n haar glansde zo mooi. Ik bakte na heel lange tijd weer eens pannenkoeken en ging er ‘s avonds met Bas nog even op uit om een paar foto’s van de zonsondergang te maken. Deze van de branding vind ik erg geslaagd!

woensdag 25 november

Zo kom ik eens in de drie maanden bij het Piazza Center en zo drie keer in de week. Nog niet gegeten, dus gelijk maar een ontbijtje genuttigd. Ik maakte een foto van mijn nieuwe rode lipstick die ik mezelf erg leuk vind staan, verder was het vrij regenachtig en regende ik dus ook verschillende keren nat, waardoor m’n haar weer harder gaat golven, getuige de laatste foto.

donderdag 26 november

En toen was het weer mooi weer. We hebben alles wel gehad deze week volgens mij. Ik genoot van een wandeling met Bas en van het zonnetje. Onderweg maakte ik verschillende foto’s. Ik lag voor mijn doen best vroeg op bed en ik vond dat mijn haar nu eigenlijk best mooi zat.

vrijdag 27 november

Met Bas bij V&D geweest want meneer wilde de roltrap weer eens op. Ik maakte daar ook de foto’s van de kerstversiering en thuis ging ik aan de slag met mijn pennen. Als avondeten maakte ik een uitsmijter die ik met twee boterhammen opat. Smullen!

zaterdag 28 november

De dag begon mooi, dus liep ik met Bas. Onderweg de eerste vier foto’s gemaakt. Ik droeg trouwens mijn nieuwe sweatdress van Esprit die heerlijk zit en ook nog eens lekker warm is. Gecombineerd met zwarte overkneesokken die ik echt supertof vind. Vervolgens weer lekker creatief bezig geweest.

‘s Middags even bij ‘t Ware Pakhuis gekeken, waar ik een paar foto’s maakte, onder andere van deze twee boeken die ik graag wil hebben! Ik kocht er ook een bekertje vers gemaakte koffie en maakte ‘s avonds thuis voor het eerst van m’n leven een latte macchiato (volgens officieel recept, dus niets met zakjes) en die was goed gelukt en smaakte lekker! Ziet ie er niet mooi uit?

Tot zover weer mijn week in vogelvlucht.
Wat voor lekkers heb jij afgelopen week gemaakt?